Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Errőől mégis mit gondoltok?! Hihetetlen.
Van barátom 8 hónapja.. 5 hónaposak voltunk,amikor volt egy egy napos szünet,mert annyi vizsgája volt,hogy egyáltalán nem találkoztunk,volt hogy egy hétig is,és egyáltalán nem is keresett,nem érintkeztünk,se telefonon se msn-en,ha én nem kerestem..Volt egy kis szünet,aztán újra összejöttünk..Ez októberben volt.
Most január van és ugyanitt tartunk.. most 3 vizsgán van túl,és közölte velem 4 nap nem látás után,hogy ma se jön át,inkább alszik,meg ha felkel már nem lesz se kedve,se ereje(KÖZLÖM,HOGY 1 UTCÁRA LAKIK TŐLÜNK!) átjönni,ezért majd holnap találkozunk.. Olyan ideges vagyok,hogy valamit széjjelfogok törni..
Ez neki kapcsolat???FELÉM SE NÉZETT 4 NAPIG,SEMMIT NEM BESZÉLTÜNK SEHOGYAN..egyáltalán szerelmes ő ???
elegem van,annyira nem tud már érdekelni... Engem ne nézzenek ennyire semmibe!!!
17/L 19/F
Vannak az ember életében nehéz napok / hetek.
Nekem volt már olyan barátnőm, aki nagyon erőszakos és sértődékeny volt. Volt egy olyan napom, amikor reggel korán keltem és késő délután értem haza. Már egy ideje minden összejött és amikor hazamentem hívott hogy menjek át, mondtam neki hogy most nem megyek mert fáradt vagyok, erre jött a szöveg hogy már 2 napja nem voltam nálla, meg hogy most hülyének nézem blabla... közben jól tudta hogy milyen nehéz napjaim voltak, de nem érezte át a helyzetet.
Én se laktam tőle messze, mégis őszintén megmondom jobb volt akkor otthon ülni, megfürödni és befeküdni az ágyba tv-t nézni, mint hogy átmentem volna hozzá.. Persze jó (volt) vele, de akkor is, akkor pihenésre és nyugalomra vágytam, de nem értette meg.
Nem lehet hogy Te is egy kicsit túlreagálod a helyzetet?
Lehet tényleg lazítani akar egy kicsit..
köszönöm a válaszokat..
én tényleg csak egy telefonthívást vártam,hogy élek-e még..ha ez is nehezére esik,akkor ez van.
fáj,hogy csak akkor tudok a barátnője lenni,ha együtt vagyunk,értsétek úgy,hogy találkozunk. ha nem,akkor mintha nem is lennék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!