Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy ne legyek féltékeny?
Minden lányra féltékeny vagyok, bár ezt a párom, direkt fokozza. Bámul mellettem lányokat, facebookon lájkolgat jelölget.
Én nem akarok ilyen elmebeteg féltékeny lennei, de egyszerűen nem tudok mit tenni.
Munkája miatt még jobban csak féltékeny vagyok.
Ha csak bejelöl lányokat, nem olyan nagy baj (én is féltékeny voltam, de azóta nem nézem az idővonalát facebookon), ismerkedhet lányokkal, fiúkkal nyugodtan.
Az viszont már "gáz", hogy a szemed előtt megbámul más nőket.
Velem egyszer azt csinálta egy srác, hogy szintén bámulta őket előttem, ezzel cukkolt, meg a szemem előtt flörtölt! Haverok egymás között oké, de a barátnője társaságában! Nem változott meg. Egy év után sem.
Próbáljátok megbeszélni vele a dolgot. Mérlegeld, hogy jogos-e a féltékenységed vagy nem, tudod-e így tovább folytatni.
Velem a háromból csak egy srác volt ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!