Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem azt mondta nem szereti a hajszínem. Ti mit tennétek?
Szeretném, csak félek ha rosszul állna, akkor festhetem be megint olyan mint most.
Olyan gáz 8 év után ezt hallani tőle.
Esetleg próbálj ki valami hajszínezőt, vagy csak néhány árnyalatnyit változtass. Nem tudom, milyen színű a hajad, és mik a lehetőségek, amik szóba jöhetnek :)
Amúgy megértem, hogy rosszul esik, bár attól is függ, hogy milyen stílusban/körítéssel adta elő.
Ha valahogy úgy zajlik, hogy megemlíti de mellé azt is, hogy így is szeret stb stb, akkor simán normálisan meg lehet beszélni, hogy kipróbálsz egy új színt és akkor ő is örül és neked sem kell rosszul érezni magad. Ha nem így volt, akkor bunkó :D
Kit érdekel? neked meg biztos az nem tetszik, hogy szétdobálja a zoknijait, vagy nem pakol el maga után, vagy hogy ronda sörhasat növesztett, esetleg sose hajtja le a vécédeszkát.
Neked tetszik a hajszíned? Igen? akkor szard le a férjedet.
Nem dobál semmit, elpakol és lehajtja. :D
Ja és nincs pocak sem. :D
Csak fura na ez a helyzet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!