Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Varga Lilla 2000 kérdése:
Fiúk! Nalatok mennyire fontos az h egy lánynak mennyire nagy a melle v jó a segge? XD
Figyelt kérdés
2014. aug. 10. 20:28
11/21 anonim válasza:
Előző vagyok.
Még annyit hogy én is szeretem a kicsi és kerek popsit és a C-s mellet. De ennek ellenére már 2 éve vagyunk együtt barátnőmmel A-s mérete van és eszembe sem jut "lecserélni" mert a belső érték többet ér a csomagolásnál :)
12/21 anonim válasza:
Én külsőleg csak a nagymellű lányokat találom vonzónak, ez nagyon fontos, de a feneke nem érdekel különösebben.
13/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) bar különböznek azért sokat segitettek
2014. aug. 10. 20:53
14/21 anonim válasza:
valakinek a nagy mell a fontos valakinek a jó segg valakinek mindkettő de van hogy valakinek egyiksem. Mindenkinek más az ízlése. ;)
15/21 anonim válasza:
16/21 Buford Tannen válasza:
nem az az elsődleges szempont! XD
17/21 anonim válasza:
Pasim elmondása szerint a nagy mell neki nem fontos, a jó fenék viszont nagyon. Igaza lehet, mert kis mellem van, bár az feszes és gömbölyű, de a fenekem kerek és kidolgozott, rendszresen edzek rá.
18/21 anonim válasza:
cicinél nálam nem a méret a fontos, hanem a formája, de annyira nem számít, inkább arc
szóval popsi se lehet kizáró ok, vagy akármi, de a ciciknél jobban tetszik ha olyan formás :)
19/21 anonim válasza:
Mell kicsi vagy közepes, de a fontos, hogy formás legyen, fenéknél ugyanez. A nagy melleket és fenekeket nem szeretem...jó, mondjuk egyszer kipróbálnám, de hosszabb távon nem kéne.
20/21 anonim válasza:
Én mellpárti vagyok szóval nálam a nagy mell előny! :) Főleg ha még szép kerek popsival is párosul az meg pláne, hogy jó! :D Azonban én is az összhatást nézem elsősorban és a külső nem minden (de nem is elhanyagolható! ;) ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!