Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Van meg esely hogy a dologok rendbe jonnek? Szerethet meg?
A parommal 11 honapja vagyunk egyutt es feltunt hogy nalam sosem nezi meg az osszes emsilit mert nem akarta h lassam es egyszer megis csak megnyitotta es lattam hogy az a lany irt es azt hazudta,hogy az unkoatesoja.aztan veletlenul beleneztem a telefonjaba es talaltam egy par sms-t amit egy lanynak irt,olyan volt benne,hogy rad gondolok!Akkor meg azt mondta hogy csak beszelgetni szoktak es hogy a lany egy tavoli varosban lakik de kiderult,hogy ugyant ott lakik ahol en es en ismerem is.En nagyon csalodott voltam es osszecsomagoltam es hazajottem,mikor elvaltunk azt mondta nagyon szeret es engem akar nem a masikat,bocsassak meg neki es hogy maradjak ott vele mert masnap van a szulinapja.Este mikor ujra beszeltunk azt mondta hogy mar nem szeret es hogy en vagyok a hibas mert osszevesztunk:nem kellett volna belenezzek a telefonjaba!
Mar regen is vesztunk ossze es nagyon sok csunya dolgot mondott nekem de en megbocsajtottam.megbeszeltuk min kell valtoztassak es meg is valtoztam a kedvert es ez semm eleg neki? mit kellene tennem hogy ujra szeressen?
Először is nem kellett volna megváltozzál mivel ö úgy szeretett ahogy voltál,azért ment hozzád,ha megváltoztál akkor lehet az már nem tetszett neki,soha senki kedvéért ne változzál meg hacsak nem magadért teszed,és nagyon jól döntöttél,jobb hogy te hagytad ott mint ha később ö hagy el.
Mert előbb utóbb megtette volna ö.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!