Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak miért nem tetszenek az olyan lányok akik nem isznak, nem dohányoznak és nem járnak bulikba?
Ez a két dolog nem áll összefüggésben.
Furcsa mód, lányoknál sokkal inkább. Amelyik srác nem bulizik az kb. eláshatja magát, úgy néznek rá mint aki nem erről a bolygóról jött.
Furcsa mód, lányoknál sokkal inkább. Amelyik srác nem bulizik az kb. eláshatja magát, úgy néznek rá mint aki nem erről a bolygóról jött.
Jaja, pontosan. Pedig nem mindenkit érdekel az a fajta tombolás, ami egy buliban megy. Én jobban szeretem a Boxgálákat vagy napközben valami extrémsportot vagy motorozom, utána már nem érdekel, hogy elmenjek bulizni, alig várom, hogy pihenjek egy kicsit.
Más embereket pedig a csendesebb dolgok kötnek le. Inkább a nők azok, akik csak a bulizós srácokat veszik észre. Nálam pl. előny ha a párom nem jár bulizni, mert semmi hangulatom testőrködni még éjszakánként is.
Így van kérdező jól csinálod, pontosan ez a módja annak hogy ötmillió üzenetet kapj GYK-n, gratulálok.
Mi lesz a következő fontos emberi megoldatlan probléma amiről lerántod a leplet?
Pontosan ilyen vagyok, mégsem vesznek észre a csajok, pedig elvileg jól nézek ki, olyan hobbijaim vannak, amikkel elvileg le lehetne venni a lábukról a csajokat.
És akik meg buliznak, azok pedig a csajok egy részének kedvencei, még ha bunkó, lenéző, "menő" csávók, akkor is.
Jobban szeretem az ilyen lányokat, mint amilyen te vagy, bár az efféle tulajdonságokkal rendelkező lányok egy része is az utóbbiakra mennek rá.
Nem isznak: hááát... ahogy érzi.
nem dohányoznak: kb elvárás, úgy 3 sec alatt meg bírok dögleni a szagától.
nem járnak bulikba: Nem baj az... ha már ismered a csajt :D. Te esetedben: eeeeeeeesetleg nem az itt a probléma, hogy szimplán ismersz 3 embert annak meg van csaja ?:D tudod a "bulikban" vannak olyan objektumok amit szingli pasinak hívnak..
Egyébként nincs olyan pasi/csaj a világon akit ezen 3 tulajdonság valamelyikéért utasítanának el.. más lesz ott a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!