Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha a párotok szexuális étvágya sokkal kisebb lenne, mint a tietek?

Figyelt kérdés
26 vagyok, a barátnőm 24. 2 éve vagyunk együtt. Az utóbbi időben nem szexelünk eleget, legalábbis számomra. Bár régen is kb átlag 3 volt hetente, az utóbbi időben azonban van olyan, hogy 1 hétig semmi. Bár nem élünk együtt, sokszor szóvá tettem már neki, hogy nekem ez nem elég, én szeretnék heti akár 3-4-szer is. Főleg ha egymás mellett fekszünk, csókolózunk nekem megjön a vágyam. Ő viszont azt mondja, hogy nem szeretné ha a minden a szexről szóljon. Mert ha csak 4-szer találkozunk hetente, nehogy már mindig csak szexeljünk. Hangsúlyozom, én sem szeretem ha csak a szexről szólna, hiszen én is szeretek moziba menni, vacsorázni, együtt sportolni, sok minden egyebet is csinálni. Vagy ennyire érzékeny téma ez a nőknél, és kihasználva érzik magukat, ha esetleg mondjuk 5 találkából 3-4 alatt szex is van?

2014. aug. 10. 12:05
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Régen átlag 3 volt. Az nem volt azért zavaró.

Az utóbbi 1 évben van ez a "vita", hogy keveset vagyunk együtt.

2014. aug. 10. 12:52
 12/17 anonim ***** válasza:
Pedig pl nekem a pasim tud uncsi lenni :(
2014. aug. 10. 12:54
 13/17 anonim ***** válasza:
Próbáljátok meg feldobni a dolgokat: új pózok, egy kis zene, gyertyafényes fürdés, egy kis romantika.
2014. aug. 10. 13:04
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

De boldog volnék, hogyha együtt élés nélkül ilyen sokszor fekhetnék a párom mellett!

Mi 22 évesek vagyunk, 4 éve együtt, nem élünk együtt.. Ha több időnk van, a programok után mindig van szex, együtt alvásnál meg főleg mindig, akár többször is..

Sőt, ha szorgalmi időszakban élőhullák vagyunk, van, hogy csak szex van, illetve rengeteget beszélgetünk..

Ez a görcsös: "ne csak szex legyen" dolog remekül benne van minden magazinban, de nem értem miért tart ettől a párod, hogyha általában szex IS van, tehát el is jártok..

Butaság, beszéld meg vele.

22/N

2014. aug. 10. 13:33
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Csak még arról nem esett szó eddig, hogy neki vajon mennyire jó, amit nyújtani tudsz?
2014. aug. 11. 19:40
 16/17 anonim ***** válasza:
Különböző szexuális igények. Ez nem fog változni. Keress olyat, aki napi szinten szeretné,hidd el van ilyen . :) 21/L
2014. aug. 11. 20:32
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
pontosan ez van 15 éven át. ezért van a vibrátor és egy ágyban jó állandó barát. ( italozás miatt már elég neki a havi két szex) én nem iszok és nekem nem elég havi két szex.
2014. szept. 19. 05:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!