Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más családba is volt már ilyen? Ha igen akkor jogos a döntés?
tudod ahová a világ süllyed lassacskán ,az sem lesz könnyű.
Meg őt sem kerestem,csak megtetszettünk egymának,aztán egymásba szerettünk,márha az ő részéről volt ilyen.

Sovány vigasz de ez nem egyedi sajnos :-/ itt nálunk is a faluban történt hasonló! Ott a srác reggel el ment melózni, de otthon hagyott valamit! Mire be lépett a szobába az öccse addigra döngette a csaját! Az öcsi az ablakon menekült a tesó utána! Sokáig ment a harag köztük, de ők rá jöttek arra hogy bármennyire is lehet jó egy csaj az a testvéreket szét nem választhatja! Ők ki békültek a csaj meg repült! Nem tudom ti hány évesek vagytok, de ott kb. Az öcsi 20 a battya. 25!
gondolj csak bele! Csajod mennyi lehet még? És testvéred?
Volt barátnőm 20,tesóm 20,én 19.
Ja csak már valaki leírta,ami a tesómé azt nem veszem el,én se lennék képes hozzányúlni a csajához,amíhg az övé.Nem azért mert félnék tőle,hanem a testvérem,és tisztelem,tiszteltem.Ez 2-jük hibája,a megcsaláshoz sem 1 ember kell,hanem 2.

Ez a helyes gondolkodás kérdező
Én büszke lennék arra, ha a tesómnak barátnője van, és azt láthatom rajta, hogy boldogok együtt.
Ez még nekem is reményt adna, hogy nekem is összejön.
Mert ha neki sikerült, nekem is fog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!