Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt nem tudnám elviselni. Nem velem van a gond, de akkor meg mi van? Legénybúcsú.
Én abszolút egyetértek veled kérdező, én se bírnám elviselni, ha a barátom mecsalna a legénybúcsún. Én se mennék hozzá akkor. Már eleve úgy indulna a házasság, hogy bizalmatlan vagyok és rossul esik. És aki szerint ez középkori felfogás meg ódivatú, az hülye. Az, hogy tiszteljük a párunkat, akivel elvileg összekötjük az életünket és nem csaljuk meg, az nem ódivítú felfogás. És a legénybúcsú nem jogosítja fel a férfit a megcsalásra, hogy na most akkor lehet ilyet csinálni. Akkor inkább ne is nősüljön, ha nem bírja féken tartani magát.
Nekem van barátom, és ha minden jól alakul, talán 1-2 év múlva összeházasodunk, de azt nem bírnám ki, ha lenne a legénybúcsúján valami csaj. Bár ő tisztel annyira, hogy nem csinálna ilyet meg a barátai is normálisak. Azzal semmi gondom nincs, hogy ha a haverjaival iszogatnak meg elvannak együtt, de csaj ne legyen ott. Nekem is csak lány barátaim lennének ott és én nem is vágyom és nem igénylem más férfi társaságát.
Szóval szerintem ez az egész dolog alapvetően egymás tiszteletén alapul. Hisz egyik félnek se esik jól, ha a párja megcsalja és mint mondtam, egy ilyen esemény sem jogosítja fel a feleket a hűtlenkedésre. Persze akit ez nem zavar, csinálja nyugodtan, de én nem kérek belőle.
20/L
megbeszélés kérdése. mondd meg a vőlegényednek, h te nem szeretnéd h csajok is legyenek a legénybúcsúján és pont.
nálad se lesznek pasik...
egyébként a gondolkodásról meg annyit, h ne érdekeljen h ki mit mondd h prűdség stb. inkább legyél prűd, mint olyan amilyen a mai fiatalság nagy része.tisztelet a kivételnek.
21/L
szerencsére környékünkön nem szokás az ilyesfajta legény ill leánybucsu...
vagy egyáltalán semmi nincs,vagy család (és tényleg csak család,plussz a tanu) férfi ill női tagjai (igen,nagyszülők is) ülnek össze külön,kis piával,anélkül,ki hogy,de semmi táncosnő,vetközösfiu
prűdnek én sem tartom magam...amig csak ketten vagyunk,addig csinálhatunk bármit,nem szokásom nemet mondani,de ilyenbe pl hogy 3mas szex,soha nem mennék bele...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!