Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm facebookon, a szeretlek után nem rakott szívecskét. Miért?
Figyelt kérdés
2014. aug. 9. 12:12
11/28 A kérdező kommentje:
Mert?
2014. aug. 9. 12:21
12/28 anonim válasza:
Ez nagyon értelmes kérdés volt:DD
13/28 BlackSword válasza:
Mond hogy csak egy hegyi őstroll vagy... Ennyire hűje Te sem lehetsz, hogy ezt komolyan veszed!!!
14/28 Legfurcsább válasza:
Te véletlenül nem MrShephard youtube videós "TINÉDZSERKORI PROBLÉMÁK!" című videójában láttad ezt a problémát?
15/28 anonim válasza:
Facebook szerelem...milyen szép is az :DDD
Szerintem már nem az emberek a legértelmesebbek a földön.://
16/28 anonim válasza:
Figyi, nekem a barátnőm egyszer nem rakott szívcskét, és két nap múlva szakított!! Szóval...
17/28 A kérdező kommentje:
13-as! Lehet, hogy hülye vagyok de én legalább tudom, hogy kell leírni helyesen a szó! "ly"-vel te ....
16-os! Nem nyugtattál meg. :S
2014. aug. 9. 12:36
18/28 A kérdező kommentje:
"t" lemaradt. Szar a billentyűzetem.
2014. aug. 9. 12:36
19/28 anonim válasza:
mert közben a másik csávója tolta hátulról. így nem megy neki a szmájli-írás
20/28 BlackSword válasza:
Én is tudom, csak azt hittem úgy tiltja a trágárságszűrő... És utálom utólag átírni a szavakat...
De ha neked így jobban tetszik, akkor HÜLYE vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!