Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gyenge, könnyen befolyásolható...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyenge, könnyen befolyásolható, buta lányokkal mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés
Szóval rohadt nagy szerencsétlenségemre egy ilyenbe szerettem bele, de rohadtul, persze van egy nagyon jó "haverja", aki már hajt rá hónapok óta, és b*ssza a csőrét, hogy képbe jöttem. És most minden hülyeséget bemagyaráz a lánynak az meg bekajál mindent. Ilyenkor mi a teendő? Pont nekem nem hisz, aki a legjobban szereti (bár ne tenném!), annak a farokráncigáló szerencsétlennek meg igen... Szóval... Mi a frászkarikát csináljak?
2010. jan. 12. 21:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Véletlen nem szegedi vagy?:D Mert az én pasimnak is b*ssza a csőrét a legjobb haverom :D bár a butát nem igen venném magamra
2010. jan. 12. 22:24
 12/18 A kérdező kommentje:
nem, északi gyerek vagyok én :)
2010. jan. 12. 22:25
 13/18 anonim ***** válasza:
kár pedig ha kiderült volna h az enyém írta ki a kérdést veszekedhettem volna egyjó ajtócsapkodósat:D amúgy szerintem üllj le beszélgetni a lánnyal kérdezd meg miért veled jött össze azért mert szeret nem? akkor jobban bízzon benned mint egy haverjában és ne higyjen el mindent ,mert az életben nagyon sok pofon fogja érni és nem mindegy ,hogy viseli...
2010. jan. 12. 22:32
 14/18 anonim ***** válasza:
De ti egy kicsit hülék vagytok! Mert szerintem a csaj manipulál veled Drágám!!!! :-DDDD
2010. jan. 12. 22:43
 15/18 anonim ***** válasza:
Higyj nekem!! Én is északi vagyok!! :-) Előző
2010. jan. 12. 22:43
 16/18 anonim ***** válasza:
11%

de mostmár marha jó lenne tudni, h

1-hány évesek vagytok

2-a csaj "haverja" a pasija, v csak haver

3-most te jársz vele, v csak tetszik

Egyébként meg hódítsd el attól a szerencsétlentől. Bizonyítsd be, h jobb vagy annál (csak ne kanoskodj), legyél jobbfejebb, humorosabb..stb, és akkor a csaj olyan magasról sza*ja majd le a haverját, ahogy az meg van írva.

Ja és ne kérdezz tőle ilyeneket, h "tetszem neked", meg "mi a véleményed rólam", mert az ilyen kérdéseket szerintem mindenki gyűlöli, ráadásul még kellemetlenek is.

Üdv - 14/F (Pest)

2010. jan. 13. 01:22
 17/18 anonim válasza:

az előzőnek igaza van az a 3 pontot tudni kéne... :D

amúgy szeritnem ha szeret a csaj és te is szereted akkor szard le egy ideig ne keresd és ne foglakozz vele és hidd el ő ha tényleg szeret akkor keresni fog téged!!!!hidd el így van!!!tapasztalatból mondom! :) 17/L Debrecen

2010. jan. 14. 14:48
 18/18 anonim ***** válasza:
Fektesd meg,utána jöhet a következő,mert nem hiszem hogy ilyen lánnyal szeretnéd majd leélni az életed!
2010. jan. 14. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!