Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bugyival vagy bugyi nelkul? (lent)
Figyelt kérdés
Tobbszor hallom emberektol hogy ki bugyiban ki bugyi nelkul alszik :P Ti hogy vagytok ezzel?:> :P Irjatok kort meg nemet is ha lehet :P Csak kivancsisagbol kerdem :P2010. jan. 12. 21:16
11/36 anonim válasza:
Ha a barátommal alszok, akkor teljesen meztelen vagyok. Bármikor megkívánhatjuk egymást, nem kell a bugyival vacakolni :-). De mivel az éjszakák nagy részét a kollégiumban töltöm, ezért általában rendesen fel vagyok öltözve (bugyi, pizsama).
12/36 anonim válasza:
bugyi nélkül:D el se tudom képzelni h bugyiba aludjak :D
17/L
13/36 anonim válasza:
tangában vagyok egész nap! nekem meg az a fura ha éjszaka bugyi nélkül vagyok:D 24/L (ui: az minek oda h nemet is? szted a pasik is bugyiban v anélkül alszanak??D:D:D)
14/36 anonim válasza:
Bugyiban v tangában és télen zokniban :)
16/36 anonim válasza:
Hát mikor hogy.. Attól függ milyen kedvem van, mert ha idegebeteg vagyok, vagy épp szomorú akkor nincs rajtam. Nem fogok avval vacakolni.. Ha meg jó kedvem van és nincs melegem akkor bugyiba. El se tudnám képzelni tangában az alvást. Jesszus... Ja és persze mindig zokniba és pizsibe.
Nyáron amikor meleg van csak bugyi+sport melltartó..
18/36 anonim válasza:
bugyi, pizsi (nyáron hosszú póló gatya nélkül) és zokni. kivéve kánikulában mert akkor nem alszok zokniban.
19/36 anonim válasza:
Én bugyi nélkül alszom és el nem tudnám képzelni tangában, vagy franciában...
23/F
:)
20/36 anonim válasza:
Néha így néha úgy!! De most miért volt lényeges, hogy tanga vagy nem tanga?? Amúgy már nem trendi :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!