Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viszonyultok a kisállatokhoz egy kapcsolatban?
Elviselitek őket? Kizáró ok?
Nektek van háziállatotok?
Nagyon szeretem az állatokat, nem zavarna ha úgy döntene a párom, hogy beszerez egyet vagy akár többet is. Örülnék neki, jöhetne kutya, macska, pók,
kígyó, patkány vagy bármi más.
Papagájaim vannak és soha nem mondanék le róluk senki kedvéért.
L
#12-es mély levegő, nyugalom! Senkit sem akartam megsérteni vagy provokálni, miféle dolog ez... csak azt írtam, hogy pár állat többet ér, mint egy ember.
Most nagyon szélsőséges leszek: vegyünk egy mentőkutyát és egy gyilkost. Melyik ér többet, úgymond?
Komolyan úgy kiforgatod a szavaimat, mintha azt írtam volna, hogy "dögöljön meg mindenki mert nekem van egy kutyám, és csak őt szeretem".
Inkább ez a provokatív, hogy más színt adsz az álláspontomnak.
Szeretem őket, viszont sok mindenre allergiás vagyok. Ez fajtól függően kis tüsszögéstől, kiütésektől, a szabályos fulladásig terjed. Úgyhogy sajnos alapelvárás, hogy a párom ezt rugalmasan kezelje (de én is igyekszem rugalmasan és humorral kezelni a helyzetet).
Alapelvárás a felelős állattartás és az, hogy az én állataimat eltűri. Halaim vannak, szóval annyira talán nem nagy feladat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!