Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen kapcsolatok tényleg halálra vannak ítélve? Hogy viselkedjek?
Én átlagos, 17 éves lány vagyok. Nem vagyok se népszerű, se kirívóan szép.
Mégis lett egy barátom, aki nagyon helyes, minden éjszakára jutna neki más lány, mindenkit ismer és totál az ellentétem (suliból ismertem).
Szeretem, úgy érzem, jól megvagyunk. Viszont még a hétvégén egy buliban beszélgettem az egyik lánnyal az évfolyamunkból és mondta, hogy nagyon élvezzem ki ezt a helyzetet, mert a barátom remélhetőleg rövid időn belül észhez tér és dob majd.
De nem ez volt az első, többen írtak Facebookon (olyanok, akikkel előtte nem is beszéltem), hogy mi tényleg együtt vagyunk-e és az egyik barátnőm askján is írták (nekem nincsen), hogy elhagy majd a barátom, meg hogy milyen csúnya vagyok és neki nálam ezerszer szebb barátnője lehetne.
Még elég friss a kapcsolat és nem tudom, hogy viselkedjek, keressem-e, írjak-e neki, ha tudom, hogy a barátaival van, vagy szervezzek-e én programot, vagy hagyjam ezt rá.
Vagy mennyit találkozzunk, hogy ne érezze azt, megfojtom.
Vagy jó ötlet-e, ha beszélgetek a barátaival.
Fogalmam sincs, hogy kell viselkedni egy párkapcsolatban, még sosem volt barátom, vele csókolóztam először.

Valami oka van, hogy a sok lehetőség közül mégiscsak Téged választott. Aki meg blamál, az csak irigy, és várják, hogy majd meginogsz (mert önbizalmad az nincs, ahogy látom), és szakítasz, hogy ne dobjon.
Nekem ismert zenész a párom, más tehetséges és híres énekesnőkkel dolgozik együtt (olyan szépekkel is, hogy csak nézek), turnékra jár velük meg minden.
Én nem hogy híres nem vagyok, jó ha meg tudok különböztetni egy gitárt egy zongorától, mégis velem van valamiért...

Emlekszem 17 evesen semmi onbizalmam nem volt, minden befolyasolt es mindenki. Ennek ellenere azt mondom, hogy ne izgulj es ne olvasd el amiket irnak, ha kerdik legy szereny, keruld ki a valaszt. A baratod veled van nem masokkal. "akikkel lehetne". Ennel biztatobb nincs! ;-) Egy parkapcsolatban sehogy se kell viselkedned, legy olyan mint eddig. Legy vele kedves ahogy eddig, legy onmagad ahogy eddig. Nem fogid megfojtani. Bizzal benne es magadban is.
A parkapcsolat kolcsonos szereteten egymas segitesen alapszik...no meg testi vonzalom is;-), igy nyugodtan raktarozd el magadban, higy zszamara te vonzobb vagy mint a nalad szebbnek mondott lanyok.
Mert benned van valami!!!!:-)

Olvasd el a Szent Johhanna Gimit. :)
Ugyan ez a sztori.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!