Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet újra minden a régi?
Ha a barátnőm majdnem szakított velem azért, mert otthonülős vagyok akkor láttok még esélyt?
Azt mondta próbáljuk meg újra de félek, hogy hiába változok meg semmi se lesz a régi.
Valakinek lett már hosszú kapcsolata egy ilyen majdnem szakítás után?
ez csak az én szubjektív véleményem de senki sem ér meg annyit, hogy megváltozz érte, te ilyen vagy így kell, hogy elfogadjon és ha ez nem tetszik neki akkor agyö.
(ez csak egy tanács:ne ülj otthon, inkább szórakozz sokat, menj el mindenhova :) az élet rövid ahhoz, hogy csak ellustálkodd az egész napot otthon!)
Tehát a más kedvéért nem változzon még is a változást javaslod neki :D Logikus!
Figyelj, ha szereted a barátnőd, akkor szerintem nem nagy erőfeszítés elmenni vele néha fagyizni, sétálni, moziba. Otthon mi a jó eget tudtok állandóan csinálni? Nem csodálom, hogy ott hagyott.
Attól, hogy már úgymond a "tiéd" attól még kellenek élmények, randevúk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!