Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan srácok, akik bírják a fiúsabb, lazább lányokat? :D
Vannak, de én nem tartozom közéjük.
Te bírod a lányosabb fiúkat? :D
Na látod. :D
Én meg azt szeretem, ha egy lány, lányos.
De valamiért szeretnélek megismerni. :o
Próba?
Mivel keltettem fel az érdeklődésed irántam?:D
egyebkent okés :DD
Ejj.. tudtam én, hogy meg kellett volna hagyni a hajam :D.
Fiús lányok.. hmm ha éppen akkor vmi megmozdulásukkal felkeltik az érdeklődésemet akkor minden további nélkül.
Alap esetben a punkos kivitelre esküszöm :D Na nem a szakadt csöves verzióra de pl az indokolatlanul WTF színű haj a zsánerem :D kék haj ftw.
Külsőre vagyok fiús foleg :D
kék haj... Nah.. Eppen az van tervben nyár eleje óta csak mindig közbejött valami, aztán igy elmaradt eddig :D csak tincsek voltak a szőke hajamban de mar azis kikopott :(
Rovid szőke hajam van, festett.. Eleg fiús arcom, de azt nemtudnam pontosan leirni,hogy ez miben mutatkozik meg :D
Smile piercingem, vagy ínyfék, kinek mi.. Meg fultagitom :D
oltozkodesem fiús, vásárláskor kb csak ferfi reszlegen nezelodom, nem szeretem a nőies szabású, szük rucikat:D szeretek kockasinget, es deszkás cipot hordani.. Mondjuk eleg színesen öltözok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!