Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Mit szólnátok ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit szólnátok ha a barátnőtök akivel még nem feküdtetek le, ott feküdne mellettetek az ágyban, melltartóban meg bugyiban és azt mondaná hogy álmos ti hagynátok aludni?

Figyelt kérdés

2014. aug. 6. 14:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nos mivel a csajom már-már betegesen nimfomániás és állatmódon rám van izgulva (de komolyan, sokkal többször akar szexelni mint ahányszor én akarok/bírok) ilyen problémával még életemben nem találkoztam.

De ilyen helyzetben pár simogatás, néhány jól irányzott érintés és nem lesz álmos, én is rengetegszer voltam már hulla fáradt, jött csajom, tudja mikor mit kell simítani, fogni, markolni, csókolni, megnyalni stb. és 5 perc múlva már vadul reszelünk, mintha 10liter Hell-t vedeltem volna korábban és nyoma sincs fáradtságnak ;) Sok sikert a legközelebbihez!

2014. aug. 6. 15:01
 12/13 anonim ***** válasza:
75%

Nem, szépen letámadnám. Annak a nők nem tudnak ellenállni.

Annyira nem nagy dolog beindítani egy nőt, hogy azt le se lehet írni. olyankor meg már valahogy nem lesz álmos.

2014. aug. 6. 15:17
 13/13 anonim ***** válasza:

én a multkor igy voltam hajnal négykor aludtunk el de nem kártyáztunk gondolhatod

szoval nem hagytam aludni

muszáj volt megdugni ez az élet rendje :-D :-D

2014. aug. 20. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!