Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ti hogyan köszöntök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti hogyan köszöntök egy fiunak? Ha egy lány úgy köszön el egy fiutól hogy csáóó azt hogyan kell érteémezni? Jelent valami szimpátiát?

Figyelt kérdés
2010. jan. 12. 15:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
74%
Ha nem használja a szot, akkor csak hülyeségböl irta.
2010. jan. 12. 16:35
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi úgy szoktunk elköszönni egymástól, hogy CSÁÓÓ BABY! Szerintem ezt nem lehet félreérteni :)
2010. jan. 12. 17:05
 13/16 anonim ***** válasza:

megszokás kérdése, én haverok felé használok szinte bármit, ismeretlenek felé hello, szimpatikus lányoknak meg szia. de senkitől nem várom el hogy ezt értelmezze és felismerje nálam, vagy hogy hasonlóan köszönjön, ez mindenkinek a magánügye, nálam igy alakult ki...

a lényeg inkább abban áll hogy milyen gyakran használja, és milyen viszonyban van azokkal akiknek ezt mondja. ha csak neked mondja, akkor az biztos hogy valamilyen szempontbol kivételes vagy számára, lehet hogy csak különleges barátként, lehet több, akármi, az biztos hogy nem egy átlagos valaki

2010. jan. 12. 18:20
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

A "Csáó!" (=Ciao) teljesen más mint a "Csá!" és a "Cső", nincsen benne semmi bunkó.

Amúgy tényleg attól függ, hogyan köszön másoknak.

2010. jan. 12. 20:22
 15/16 anonim ***** válasza:
82%
Én csővázzal szoktam elköszönni, ebből mindenki rögtön vágja miről van szó...Azóta áttértem a Peace-re;)
2010. jan. 12. 20:33
 16/16 anonim ***** válasza:

Barátoknál: Sziasztok, szevasztok, császtok... stb

Ismeretleneknél: Helló

Ismeretlen lányoknál: szia

2010. jan. 12. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!