Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehet ez? Megszállottság?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet ez? Megszállottság? Vagy csak nyomulna?

Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy fiúval facebookon egy hónapja. Soha nem találkoztunk személyesen. Állandóan írogatott üzeneteket facebookon. Sőt egy képem alapján kiderítette hol lakom melyik utcában. Meg olyanokat írt hogy milyen jó lenne ha együtt maradnánk. Utalgatott írásaiban a szexre is. Letöröltem az ismerőseim közül Facebookon. De írt a Facebookon ma hogy boldog születésnapot kíván, és bocsi ha zavart. Visszaírtam neki egy köszönömöt. Pedig 3 hete már megszakítottam vele a kapcsolatot, akkor hogy lehet hogy emlékszik a születésnapomra? Mindketten 20 évesen vagyunk.
2014. aug. 6. 10:52
 1/3 anonim ***** válasza:
szegény srácnak nem esett le hogy tojsz rá... biztos nem swag és azért
2014. aug. 6. 10:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Még kihasználta az utolsó sanszát, hogy erre a jó kívánságra biztos reagálsz, ez elérte...

Ne vedd figyelembe bármit csinál ha végérvényesen le akarod rázni, mert jő még a karácsony is, meg a névnapod, és ő ezt mind lehetőségnek tekinti...

Elvágólag, semmire ne reagálj, ha az a cél, hogy tűnjön el..

2014. aug. 6. 11:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Jó nem fogok reagálni. De miért kereshet? Mit érez irántam?
2014. aug. 6. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!