Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy csaj akivel elég jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy csaj akivel elég jól kijöttem és akkor csak wut? (bőven lent, elég bőven. Lehet hogy nem is annyira érthető )

Figyelt kérdés

Szóval, van egy helyes okos lány akivel tényleg jóba vagyok, én szerettem volna többet mint barátság, és ahogy rajta látszott ő is! De akkor kiderült hogy ő másba szerelmes, de nincsenek együtt csak ú hétvégente egy két csók (ennyiről tudok lehet van más is).

És akkor most azzal jött hogy jobb lenne ha barátok, maradunk,én ezt nem preferálom de nem tudom mit tegyek, bele vagyok még zúgva.. és ő már lassan 1 éve szerelmes a másik csávóba de még mindig nincsenek együtt ,viszont engem meg engedett közeledni, és pifpaf egyik percről a másikra meg gondolta magát, neki ez nem megy..

lehet hogy megváltozik a véleménye ? próbálkozzak még, vagy inkább hagyjam ? :S

2014. aug. 6. 00:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Csivava vagy h WUT-olsz? :D

Az a hétvégente egy-két csók az tudod hova megy ám? Minimum labanctallérra. De inkább herére! Hagyd a francba ezt a gárét!

2014. aug. 6. 00:11
 2/3 Umaku ***** válasza:
Szerintem félreértetted. És lehet hogy egy pl:tesvérként tekintett réd,vagy egy legjobb barátra. Szerintem is hagyd. Nem hiszem hogy lehet ebből bármi is. Főleg ha már mással csókolózik!
2014. aug. 6. 00:14
 3/3 A kérdező kommentje:

pedig nem olyan átlagosnak ismertem meg, hogy azért ennyire mélyre süllyedne..

lehet hogy igazatok van....

2014. aug. 6. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!