Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Romantikus közös fürdőzés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Romantikus közös fürdőzés, tényleg olyan romantikus, vagy csak a filmekben az?

Figyelt kérdés

Teamécsesekkel világítanám meg a fürdőszobát, szivecskés mécsestartóba raknám őket, csinálnék egy forró fürdőt rózsaillatú habfürdővel meg rózsa illóolajjal, vennék egy édes rosé pezsgőt, meg valami csokit. Szerintetek is olyan romantikus ez, mint pl a filmekben?

És milyen zenét választanátok hozzá? Ehhez sajnos ötletem sincs:d

Én vagyok a lány.

2014. aug. 5. 23:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Barátoméknál szép nagy sarok kád van. Ott nagyon klassz együtt pancsolni. Azonban meg akartam őt lepni romantikus fürdőzéssel nálam.. hát sajnos nem volt túl kényelmes a sima egyszerű kádban. Nekem nem volt hova pakolni a lábaim, neki meg nyomta a fenekét a dugó, így hamar végeztünk a fürdéssel :D
2014. aug. 6. 00:06
 12/13 anonim ***** válasza:

Leptek már meg hasonlóval, annyi, hogy nem volt ennyi minden, mert spontán jött neki az ötlet. De nem is az számított. Feledhetetlen élmény volt. Beszállt, behívott maga mellé....ááá. Nagyon jól esett! Leírhatatlan.

22/F

2014. aug. 6. 00:09
 13/13 anonim ***** válasza:

Azért vigyázz, ha a barátod nem romantikus fajta, a világból ki fog rohanni (de ez még nekem is tömény giccs, rózsaolaj, szívecskés mécses, jesszus!) :D

És soha ne magadból indulj ki - pezsi-csoki! A férfiak nagy része utálja az édes pezsgőt/bort, és a csokiért sincsenek úgy oda. Inkább valami jobb fajta sörrel lepd meg, ha szereti (pl. Hoegarden, Hopus, Leffe, Kriek... cseh v belga sörkülönlegességgel)

2014. aug. 6. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!