Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti belemennétek, ha ezt kérni a "párotok"?
3-szor szakított velem. Az indok: ha megszerez vmit, onnantól már nem érdekes neki, teljesen mindegy, hogy mennyire jó.
Az első 2 alkalommal miattam jöttünk újra össze. A 3. alkalommal elfogadtam, h megint szakít, erre 2 hét után Ő megkeresett (ekkor még mindig nagyon szerettem), hogy mekkora marhaságot csinált, és mennyire hiányzok neki. Nagyon szomorú és csalódott volt, amikor nem adtam be a derekam. Nagyon nehezen tettem túl magam a szakításon, nem akartam ellágyulni, habár még mindig őrültem szerettem. Folyamatosan próbálkozott, végül elmentünk egy randira, majd a lakásomban kötöttünk ki és nálam töltötte az estét...
Reggel mondta, hogy habár vissza akar szerezni, óriási hiba volt az este. Nem akarja, hogy miatta elszalasszam az igazit, ez volt az indoka. Ezzel negyedjére törte össze a szívem.
3 hónapot külföldön fog dolgozni. Miután összeszedte a ruháit és indulni készült, mondta, hogy tartsunk "szünetet", mert hiányzok neki, vissza akar kapni, de nem akarja, h elszalasszam az igazit. Ezért azt mondta, hogy amíg külföldön lesz, gondolkodik kettőnkön.
Azt mondta, hogy ne ígérgessünk egymásnak semmit. (Én annyira szeretem, h rá se néznék másra, ha tudom, h lenne még vmi köztünk). Ez viszont azt jelenti, hogy amíg odavan, neki bárkivel alakulhat akármi (ammi engem megint összetörne). Mondtam neki, h tudja, h nekem nem lesz semmi, akkor neki se legyen.
Erre azt mondta, hogy "ha lenne valami, legalább rájönnénk, hogy kellene--e a másik."
Ti belemennétek ebbe?
Ah,mivel volt részem ilyen idióta dumákban a " hianyzol,akarlak,de ne szalaszd el az igazit" blablabla... Hagynám a fenébe. Sztem ötötjére,hatodjára is összefog törni,egészen addig,amíg hagyod.
Ja és nagyon szar szövegeket próbál elhitetni veled.
Az indok: ha megszerez vmit, onnantól már nem érdekes neki, teljesen mindegy, hogy mennyire jó.
Meg ez mi már? Most ez komoly?:D Tényleg olyan vki kell,aki full bizonytalan,néha eldob,néha kellesz? Kérdező..ez után is ez lesz. És nehogy azt hidd,h nem fog csajozni,az ilyen pasikat ez élteti.
Nálam ez a történet ott ért volna véget, amikor először szakított azzal az indokkal, hogy "ha megszerez vmit, onnantól már nem érdekes neki, teljesen mindegy, hogy mennyire jó."
Épp elég egy szakítást feldolgozni, ha az ember szereti a másikat. Nem lenne kedvem háromszor, vagy még ki tudja hányszor végigcsinálni egy olyan férfi miatt, aki a jelek szerint vagy saját maga sem tudja, hogy mit is akar, vagy simán csak játszmázik a másikkal, mert azt érzi, hogy bármi megtehet vele, akkor is tárt karokkal várja vissza.
Nem mennék bele. Be akarja "biztosítani" a helyét, hogyha hazajön, akkor újra elő tudjon venni, ha közben nem talált mást és persze amíg kint van, addig is nyugodtan csinálhat bármit, mert nem köteleztétek el magatokat egymásnak. Annyiszor össze fogja törni a szíved, ahányszor hagyod neki. Nem akar tőled komolyat, ha akarna, akkor nem vacillálna.
Jobbat érdemelsz nála!
Te nem tettél fel egy kérdést, "hogyan lehet megtartani egy ilyen pasit?" vagy valami hasonló címmel? Mert az ilyeneknél általában az a kulcs, hogy nagyon jól érzed magad vele, de remekül érzed magad nélküle is. Ezt akkor buktad, amikor először visszakönyörögted magad.
Szóval erős a gyanúm, hogy a fickó csak azért "van veled" még mindig, mert neki piszok mód kényelmes, hogy van valaki mossa a zokniját és össze lehet vele bújni. Ez a külföldi út alatti szünet pedig úgy hangzik, mint egy jó ürügy, hogy végigdugja a fél országot, majd visszamenjen hozzád, mondván, hogy rájött, hogy téged szeret.
Szóval én a helyedben nem mennék bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!