Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik lehetnek a szándékai?
Figyelt kérdés
Egy két hetes táborban voltam a nyáron,ahol a tanáraink külföldi egyetemisták voltak. A két hét közötti hétvégén az volt a programjuk,hogy elutaznak egy városba. Az egyik tanár viszont nem ment,helyette rám írt facebookon,hogy találkozzunk este. Azt mondta,hogy vihetek embereket,ha gondolom,meg hogy megérti,ha nincs kedvem vagy lehetőségem elmenni,csak hogy mint megtudtam a szobatársától,már reggel amikor keltegették kijelentette,hogy nem megy sehova,merthogy találkoznia kell valakivel. Aztán az este után ragaszkodott hozzá,hogy hazakísérjen,pedig mondtam neki,hogy a szüleim jönnek értem.Mondjuk végére sikerült lebeszélnem. Ezt azért tettem,mert nem tudtam mire vélni ezt az egészet. Főleg azért volt furcsa a dolog,mert facebookon rengeteg képén egy egy bizonyos csajjal ölelkezik ,és képleírásként 241 szívecskét ad meg,és nem hinném,hogy a testvére/haverja. Az én képeim alá meg olyanokat ír,hogy tökéletes,gyönyörű stb.. Gondolom ennyiből teljesen nem lehet megállapítani,de szerintetek mik a szándékai? Négy év van közöttünk egyébként.2014. aug. 5. 22:31
3/4 anonim válasza:
Szerintem el akar vinni Mordorba kirándulni.
4/4 anonim válasza:
az előttem szólók remekül megállapították.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!