Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha a barátnőd nagyon szeretne már férjhez menni hozzád, mindent megtenne azért, hogy elvedd őt, végül elvennéd?
Figyelt kérdés
Ez a kérédés azokhoz a fiúkhoz szól, aki nem nősülős típus. Lehetőleg csak ilyen válaszoljon.
Kort is.
Köszi!
2010. jan. 12. 12:37
2/8 anonim válasza:
ha szeretem, és tényleg vele akarok lenni akkor igen.
Csak azért nem utasítanám el h megmaradjon a "szabadságom". A nősülés nem a világ végét jelenti.
Mióta vagytok együtt?
3/8 anonim válasza:
Én nem. Sosem leszek házas. Huszonéves vagyok, szóval még kis habotverő tinitonik sem.
4/8 anonim válasza:
ha csak szívességből veszed el, akkor az érzelmeivel játszol, mert azt sugallod, hogy te is arra vágysz.
5/8 A kérdező kommentje:
jelenleg nincs párom, csak nagyon érdekel ez a téma.
2010. jan. 12. 13:08
6/8 anonim válasza:
Végülis több szögből lehet nézni a témát. Ha nem akarnád elvenni, akkor mondd meg neki.
Ha régóta vagytok együtt akkor érthető h ezt akarja,de csak ha pár hónapja akkor az tényleg gáz.
Ha nem szereted és ezért nem akarod elvenni, akkor ne tedd, de ha szereted csak félsz, vagy ilyesmi akkor nem értem h miért nem a válasz.
De minek agyalsz ilyenen, ha nem is akarsz nősülni :):)??
7/8 anonim válasza:
Fordított viselkedés ajánlott: ha azt hangsúlyozod, hogy te független vagy, nem akarsz állandóan a nyakán lógni, jól érzed magad egyedül is, akkor a végén talán ő fog könyörögni. Tapasztalat..
8/8 anonim válasza:
minek kell elvenni? tökéletesen fölösleges...ha szeretitek egymást akkor házasság nélkül is boldogan élhettek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!