Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Maximum hány év korkülönbség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maximum hány év korkülönbség elfogadott, ha a fiú idősebb? 17/L

Figyelt kérdés
2014. aug. 5. 11:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Amennyit jónak érez az ember. Ha 10 év, akkor 10, ha 30, akkor 30.
2014. aug. 5. 11:29
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem ezen fog múlni, hogy milyen lesz a kapcsolatotok, és az életkor alapján akármennyire is meglepő sokaknak, nem lehet megmondani, hogy valójában mik a szándékai, tényleg szeret-e, stb. Ezeket nem lehet egy számból leszűrni.

Jönni fognak itt sokan azzal, hogy vigyázz vele, mert biztos csak le akar fektetni. Miért, egy 17-18 évesnél nem áll fenn ez a veszély? Dehogynem...

Köztem és barátnőm között több van, mint 10 év, és 17 éves volt, amikor összejöttünk. Lassan már másfél éve együtt vagyunk, és mindkettőnknek ez az eddigi legkomolyabb és legjobb kapcsolata. Pedig mindenki megpróbált lebeszélni engem is, meg őt is, hogy nem lesz ez így jó. Lám, nem lett igazuk.

Köztetek mennyi lenne?

2014. aug. 5. 11:34
 13/16 anonim válasza:
Szerintem légy óvatos és körültekintõ.. én 16 évesen öszejöttem egy 26 éves sráccal.. sokan elitéltek, de nem érdekelte egyikünket sem mert, mi jól éreztük magunkat együtt.. most 18 vagyok még mindig együtt vagyunk.. azota elég komoly lett a kapcsolatunk és nagyon boldog vagyok :)
2014. aug. 5. 13:03
 14/16 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy elfogadott? Valakit vagy szeretsz, vagy nem, nehogy mar ez is be legyen szabalyozva. De ha neked jo a tarsadalom elvarasai szerint elni, hajra. :)

En 21 vagyok, a parom 30, remekul megvagyunk, sose erdekelt a kora.

2014. aug. 5. 13:15
 15/16 anonim ***** válasza:
17 vagyok, a barátom 25, de sokszor még én érzem őt éretlennek magamhoz képest. :D De nagyon szeret és nem, nem csak megfektetni akart. :) Ez nem az évek számán múlik.
2014. aug. 5. 13:16
 16/16 Shaddark ***** válasza:

Szerintem attól függ mit szeretnél.

Ha csak jól érezni magad akkor akár 40 is szóba jöhet, ha vidáman, jókedvűen és mindig új dolgokat kipróbálva telnek a napjaid komolyabb érzelmi kötődések nélkül akkor nem számít a különbség.

Ha majd családot alapítani, komoly kapcsolatot kialakítani, függőségi viszonyba kerülni egymással sok évre, akkor viszont számít. Vannak kivételek természetesen ahol nagyobb különbségek ellenére is működhet a kapcsolat de azért ez ritka. Komoly kapcsolatra 10 év fölé csak akkor menj ha nagyon megbízol a másikban.

Mondjuk ennyi évesen max. az lehet veszélyes hogy valami idősebb csóka magába bolndít és kihasznál :)

Óvatosan ismerkedj ha nagyobb a korkülönbség és nem lesz baj.

2014. aug. 5. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!