Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hozzam helyre a házasságom?
4 éve vagyunk együtt a Férjemmel, 1 éves a kisfiúnk. Sajnos, nagyon eltávolodtunk egymástól, ő rengeteget dolgozik, ha meg itthon van, akkor meg pihen, mert nagyon fáradt. A szexuális életünk szinte már nulla, a kisfiúval is alig tud foglalkozni, állandóan csak veszekszünk, ő a munkától feszült, én attól, hogy szinte egyedül nevelem a gyermekünket, nagyszülői segítségre nem számíthatunk. Nem tudom, hogy hogyan hozzam helyre a dolgainkat, és hogy egyáltalán még lehetséges-e. Próbálok kedveskedni, de ha ő beszól valamit, el is vágták a dolgot, és én is felkapom a vizet. Mit tehetnék? Nem szeretném, hogy a gyermekünk külön szülőkkel nőljön fel, láthatással, apai hétvégékkel, anyai hétköznapokkal, ezt sajnos már megtapasztaltam saját bőrömön, az én gyermekem nem akarom, hogy így nőljön fel, és szeretnék tenni azért, hogy minden a régi legyen, de fogalmam sincs, hogy hogyan. Valaki volt már hasonló helyzetben?
Köszönöm a véleményeket, tapasztalatokat, tanácsokat!
Az biztos,hogy változtatnotok kell!
Beszéltetek már erről? ő is észrevette,hogy gond van?
Munkahelyet nem tud váltani esetleg? Az megoldás lehet.
Hát ha nem dolgozol, akkor munkamegosztásnak kéne lennie, ha ez opció. Tehát ő nem dolgozza ki a lelkét, kevesebbet válla (ha lehetséges) és te is hozzá teszel a betevőhöz. Ez egy hosszútávú megoldás.
Ha megengedhetitek magatoknak akkor egy hétvégét be kéne fizetnetek magatoknak. És pihenni. Idegen környezetben sokszor megint egymásra találnak az emberek.
De csinálhatsz neki, egy "könnyített" hétvégét. Megfürdeted, megmasszírozod, ellazítod. Aztán beszélsz vele ezekről a dolgokról.
Ez hiba, ha nem tudsz elszakadni a gyermekedtől! Sok esetben a férfi elveszti a férfiúi érzéseit, ha a nő a porontynak szenteli magát. Kikurblizzák az első székből, és mivel mégiscsak a gyereke, így férfiúi pozíciójáról lemond... vagy keres egy olyan kapcsolatot ahol még ő lehet az első.
A férjed férfi marad, ez ne feledd! Tehát ugyanúgy nőnek kell maradnod mellette, ha azt szeretnéd, hogy annak is nézzen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!