Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire lennék orvosi eset,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lennék orvosi eset, ha most megbocsájtanék neki?

Figyelt kérdés
A barátom, akivel egy ideje együtt vagyok... Aki miután kórházba kerültem gyógyszerezés miatt, jóval korábban lelépett mint a látogatási idő vége hogy elmessen az anyjával edzeni, mikor tudta, mennyire szükségem van rá. Aki szándékosan okozott nekem fizikai fájdalmat (nem megütött, hosszú lenne ezt most); aki 4 nappal azelőtt hogy összejöttünk volna, olyanokat beszélt az exével hogy de jó lenne együtt, mennyire hiányoznak egymásnak, de jó lenne dugni egyet; aki erőltette egyszer a szexet; és aki azután pár nappal hogy egy vita miatt bekerültem a pszichiátriára, miután kiderült hogy két hétig nem láthat, hazament és kiverte, és ezt teljesen normálisnak tartotta. Volt már pár "szakításunk", de most mindegyiknél komolyabb. Mennyire lennék hülye ha megbocsájtanék neki?
2014. aug. 3. 18:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon.
2014. aug. 3. 18:58
 2/13 anonim ***** válasza:
Ha normális vagy, nem fogadod vissza.
2014. aug. 3. 19:00
 3/13 A kérdező kommentje:
Szánalmasnak tartom magam, hogy még egyáltalán eszembe jut ez, de nélküle nem vagyok valami... stabil. : )
2014. aug. 3. 19:00
 4/13 anonim ***** válasza:

ne csináld, jobb lesz neked nélküle

az elején biztos nehéz lesz, de hidd el hogy jobb lesz

2014. aug. 3. 19:02
 5/13 anonim ***** válasza:
eléggé hülye lennél. le se sz.rja a fejed, csak a saját érdekei számítanak neki. jobbat is találnál, mert szerintem ritka az ilyen...
2014. aug. 3. 19:07
 6/13 anonim ***** válasza:
Ha nem fogadod vissza, rendbe fog jönni az életed (az elején nem lesz könnyű egyedül), de megadod magadnak az esélyt, hogy olyan embert találj, aki igazán megérdemel.
2014. aug. 3. 19:08
 7/13 anonim ***** válasza:
Totálisan. Ez nem szeretet, hanem kapcsolatfüggőség.
2014. aug. 3. 19:10
 8/13 anonim ***** válasza:

"Aki miután kórházba kerültem gyógyszerezés miatt"

1.Neked egyáltalán nem való párkapcsolat.

2.Manipulatív vagy és sajnáltatod magad, egy férfinak nem erre van szüksége.

3.Fizikai fájdalmat is okozott a párod, gondolom magadat bántottad, mert ő megbántott lelkileg.

4.Eleve orvosi eset vagy, amíg nem jössz rendbe,kerüld el a férfiakat. De gondolom nincs akkora betegségtudatod, hogy rájöjj, jobb lenne neked egyedül és magaddal foglalkoznod.

2014. aug. 3. 19:13
 9/13 A kérdező kommentje:
Utolsó: nem tartom magamat kapcsolatfüggőnek, szimplán naivnak. :) mindig megkaptam azt a szöveget, hogy "most más lesz". Köszönöm az eddigi válaszokat
2014. aug. 3. 19:14
 10/13 anonim ***** válasza:

Te kérdező én komolyan mondom semmi esetre se gyere vele össze újra. De tényleg. Te neked és neki is jobb lesz.

De főleg neked. Amúgy is orvosi eset vagy, ez nem hiányzik. Neked előbb ee "stabilizálódnod kell",, maaajd aztán szépen sorjában, jöhet párkapcsolat is, ismerkedés

2014. aug. 3. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!