Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen számotokra az ideális fiu?
Számomra az ideális fiú: kedves, humoros, udvarias, romantikus, gyengéd, gondoskodó, nagyon tud szeretni, mosolygós, az öltözködésére, kinézetére figyeljen oda, ápolt, megértő, türelmes, hűséges, kitartó, ne legyen az a "Partyarc" típusú, aki minden hétvégén buliba megy(bár néha elmegy a bulizás, lazítás), közvetlen, olyan, akiért akár az életemet is odaadnám, annyira szeretem ŐT (mármint én, a válaszadó) :$
20/L
Hát hogy oszinte legyek, nekem nem jonnek be a romantikus pasik... Nekem az olyan nyálas, nem az én stílusom, de tény, hogy nagyon sok lány ezt szereti :)
A kérdésedre válaszolva, nekem az ideális az egzotikus.. Fekete haj (a legjobb ha hosszú), barna szem, barna bör, természetes viselkedés, oszinteség, nyitottság de egyben titokzatosság.. Ez osszetett. Mindenkinek más tetszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!