Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, milyen számotokra az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen számotokra az ideális fiu?

Figyelt kérdés
Én 19 éves vagyok..Nem tartozok a selyemfiúk,meg a divatbu*ik közé...átlagosnak mondanám magam,persze azért igényes vagyok,figyelek az öltözködésre stb...A romantikusabb kategóriába tartozom,tehátr virág,ilyesmi..Ha be kellene sorolnom magam akkor inkább a csendesebb,nem a nagypofájú kategoriába tartozok,mindenkivel szót értek,de nem vagyok az a nagymenő...Udvarias is vagyok és humorom is van..
2010. jan. 11. 21:09
 1/5 anonim ***** válasza:
nem ilyen, de te a 2. legjobb csoportba tartozol
2010. jan. 11. 21:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Számomra az ideális fiú: kedves, humoros, udvarias, romantikus, gyengéd, gondoskodó, nagyon tud szeretni, mosolygós, az öltözködésére, kinézetére figyeljen oda, ápolt, megértő, türelmes, hűséges, kitartó, ne legyen az a "Partyarc" típusú, aki minden hétvégén buliba megy(bár néha elmegy a bulizás, lazítás), közvetlen, olyan, akiért akár az életemet is odaadnám, annyira szeretem ŐT (mármint én, a válaszadó) :$

20/L

2010. jan. 11. 21:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
szeretem ha egy férfi igazán férfi, nem szeretem a túlérzelgős, nyáladzós pasikat! Nekem a barátom pl 100%-osan biztonságérzetet is nyújt, ehhez pedig az kell, hogy magabiztos legyen, és határozott! Az, hogy kemény, és nem túl érzelmes, az még nem azt jelenti, hogy nem szeret! Mert nagyon is szeret, de nem mondja el 100x egy nap, h én vagyok élete párja, és nagyon imád! Nekem az ilyen fiú az ideális
2010. jan. 11. 21:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát hogy oszinte legyek, nekem nem jonnek be a romantikus pasik... Nekem az olyan nyálas, nem az én stílusom, de tény, hogy nagyon sok lány ezt szereti :)

A kérdésedre válaszolva, nekem az ideális az egzotikus.. Fekete haj (a legjobb ha hosszú), barna szem, barna bör, természetes viselkedés, oszinteség, nyitottság de egyben titokzatosság.. Ez osszetett. Mindenkinek más tetszik!

2010. jan. 11. 21:29
 5/5 anonim ***** válasza:
43%
A csajoknak vékony izmos állat kell aki gazdag. -.-
2010. jan. 11. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!