Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van az összes pasiból. A társkeresőkön való pasiktól meg egyenesen rosszul. De hol ismerkedjek akkor ha zárkózott vagyok?
Figyelt kérdés
2014. aug. 3. 10:16
21/34 anonim válasza:
Szombat reggel adtam meg egy csajnak a számom;) De azért hapogj a barátoddal. Mindjárt megkéred, hogy jöjjön fel és oltson be mi? Akkor neveznék igazán:D Túl nagy a szád kicsim.
23/34 anonim válasza:
A másik dolog meg nem is vagyok fent a társkeresőn. Mondjuk ennek lekéne jönnie abból, hogy azt írtam én is élőben szeretek ismerkedni. Csak már nem tudom felfogod-e.
24/34 anonim válasza:
Érzékeny pontra tapinthattam, mert nagyon visítasz...
25/34 anonim válasza:
Juuuj de benézte füü, most jól szétalázta magát., Te hülye vagy 58% ? Na most én nem 71% vagyok de még csak nem is a haverja.
de eleve te kezdtél el ugy dumálni a társkeresökről, mintha szív ügyed lenne.. Kettő, a társkeresők eredendően szarok, nem az XY fiú vagy lány miatt.
na, azt hiszem kb. ennyi
26/34 anonim válasza:
Istenem milyen hülyék vannak itt-.-" Érzékeny pont mi? Úristen. Szánalmas gyíkok...
27/34 anonim válasza:
Csak azért írtam ide, mert hülyeséget írtál ide és nem azért mert érint a dolog. Téged se érint mégis írtál úgy hogy hülyeséget mondasz megint. Csak te elkezdték hisztizni, mert nem értettem veled egyet. Na ezért vagy szánalmas, mert megint hülyeséget tudsz mondani.
28/34 anonim válasza:
Magyarázkodhatsz, engem nem érdekel, csak magadat égeted le. Kis zöldfülű vagy még.
29N
29/34 anonim válasza:
Nem magyarázkodom. Ha a koroddal azt akartad elérni, hogy kisfiú vagyok akkor még az se jött be. Egykorú vagyok veled.
Amúgy eltudom képzelni milyen ismerkedés volt a pároddal:D Én nem szeretem a kerítős dolgot. Én oda lépek a csajhoz és nem kérek segítséget. Na de hát ki hogyan ismerkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!