Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érzek? Nem tudom mit tegyek.
Figyelt kérdés
Úgy érzem összezavarodtam és nem tudom mit csináljak és mit érzek. Exemmel már egy jó ideje szakítottunk nagyon depis voltam miatta.Utána egy nap azt mondtam én leszarom és boldogan élem az életemet minden jól ment.Utána az egyik nap eszembe jutott és akartam volna egy ölelést úgy éreztem borzalmasan hiányzik.Mikor fogom úgy érezni hogy nem érdekel már?2014. aug. 2. 21:19
1/6 anonim válasza:
Még kellesz egy kis idő! De gondolj arra hogy jobb is így hogy szakítottatok!
2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom nagyon hiányzik és borzalmasan szeretem.
Hát nem tudom mennyi idő kell még nekem már már hónapok óta depis vagyok.
2014. aug. 2. 21:28
3/6 anonim válasza:
Hány éves vagy és fiú v lány,
Figy én egy 23 éves srác vagyok, egész fiatal voltam mikor az első komolyabb kapcsolatom volt és nyilván ezzel együtt járt egy komoly csalódás is... bevallom 15 voltam akkor a kor különbség potom 8 év, és bár tudom, hogy az a személy akit én ismertem már rég nem ő mikor meglátom felcsengnek bennem az érzelmek, de 8 év az 8 év és már megtanultam kezelni a dolgot, plusz ha lesz valaki más akit szerethetsz vagy szeret el fogod felejteni nagyon hamar
4/6 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok én is és én vagyok a lány.
2014. aug. 2. 21:30
5/6 anonim válasza:
Lesz másik, a srácok ebben a korban még szinte gyerekek, idővel ahogy az exem is tetette találsz másikat és boldog leszel, de a múltat nem tudod kitörölni és nem is szabad, tanulj belőle... ennyi
6/6 A kérdező kommentje:
Köszike akartam már más pasit szerezni csak folyton eszembe jutt az exem és minden pasiba őt láttom.
2014. aug. 2. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!