Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újrakezdés. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Tudom, h sokan azon a váleményen vagytok, h ami egyszer nem működöt, az később sem fog, meg felmelegítve csak a káposzta stb...

De szerintem mindenkinek jár egy ujabb esély, nem?

Ki kezdeményezzen?Mikor érdemes ujrakezden?Vélemények?

2010. jan. 11. 19:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
mi most jöttünk megint össze a barátommal. 14 éves voltam, amikor először jártunk. én szakítottam vele, akkor még eléggé éretlen voltam, vagy hogy is mondjam..nem tudtam őt megbecsülni eléggé. most 17 vagyok, azóta sok barátom volt, de most borzasztóan örülök, hogy megint együtt lehetünk..és biztos, hogy ez nem fog úgy végződni, mint legutóbb.
2010. jan. 11. 19:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

igen ez elég kényes téma..én sajnos pont olyan vagyok, hogy ha valakit nagyon szeretek képes lennék vele akár ezerszer is újrakezdeni :/

De! ez sok mindentől függ..ha nem bírjátok egymás nélkül és vágytok egymásra, akkor meg kell beszélni felnőtt módjára:D

szerintem itt úgymond kompromisszumoakt kell kötni hogy jól működjön ( ha működhet így már egyáltalán)

de ez függ a helyzettől...ki szakított kivel és miért...:)

2010. jan. 11. 19:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
én újrakezdeném ha lehetne.
2010. jan. 11. 19:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Egy új esély mindenkinek járhat, de több szerintem semmiképpen. De ez csak az én véleményem....:)
2010. jan. 11. 20:07
 5/6 anonim ***** válasza:
egy esély magadnak,egy a párodnak,egy a kapcsolatotoknak,na jó igazából persze csak 1:)
2010. jan. 11. 20:10
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem holnap kezdjétek újra. Akkor érdemes. A csillagok állása és az aszcendensetek is ezt mutatja.
2010. jan. 11. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!