Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki ért azzal a természeti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki ért azzal a természeti törvénnyel egyet, miszerint a férfi poligám, a nő monogám lény?

Figyelt kérdés

Szóval a természetben és a tudományban ez a féle meghatározás él és ez az elfogadott tény. VAgyis elvileg így az egészséges.

Na de vannak olyan esetek, amikor ez fordítva van,az már nem egészséges egyénekre vall. Nektek mi a véleményetek erről?

2014. aug. 2. 17:55
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
0%

# 9

A no aki mindenkit "meghuz" azert qrva, mert egy nonek nem teljesitmeny lefekudni x mennyisegu ferfiva, forditva viszont igen nehez dolog.

Egy hasonlat erre pl, ha kirabolsz egy bankot az egy konnyu penzszerzesi lehetoseg, de eleg negativ szereplo leszel utana, ellenben ha mondjuk pl.: 6 evig gurizel egy egyetemen majd embereket mentesz meg, nehezebben szerzel nagy mennyisegu penzt az ut is nehez viszont tarsadalmilag elismert leszel. Roviden teljesitmeny az, ha rohadt sokat gurizel azert, hogy elerd a celjaidat, nem pedig annyit, hogy hanyat vagod magad es voila.

Ezt minden neofeminista agyhalottnak be kellene vesni az agyaba...

2014. aug. 2. 18:20
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
11-es: Ez egész egyszerűen nem igaz. Akkor nem kell egyáltalán gürizni, ha sok lóvéja van a pasinak vagy baromi jól néz ki, mert akkor alapból tapadnak rá a csajok. Tehát ebben az esetben sem dicsőség, ugye? És akkor sem dicsőség, ha sikerül a legkönnyűvérűbb lányokat levadászni, nem? Másrészt pedig gratulálok annak az ember alatti lénynek, akinek az a célja, hogy minél többet dugjon.
2014. aug. 2. 18:26
 13/35 anonim ***** válasza:
96%

Férfi vagyok te túlzottan intelligens, aki méltóztatott kicsit társadalomtörténelmet tanulni, rád is rád férne, akkor legalább nem az iszlámmal példálóznál, mint érv a nők röghöz kötésére. Az iszlám nők is rohadtul gyűlölik a vallásukat és társadalmukat, de amint ennek hangot adnának valószínűleg megcsonkítanék és kidobnák őket a puszta közepén. Nézd meg mi lett az iszlám hatalomátvétel utáni iráni női jogi aktivistákkal. Mutass nekem egy tudományos forrást, amit elismert társadalomkutató publikált és alá is támasztja az ostoba elméletedet, amit szerintem hasra ütésből szartál ide. Lehetőleg ne valami muszlim főmufti által kapart hülyeséget dobj. Amúgy a génállomány folyamatos dinamikusan tartásához mindkét nemnek poligámnak kell lennie.

A poén az egészben, hogy téged ez a kérdés úgysem érint, mert nőt legfeljebb csak gumiból láthatsz, vagy igazit azután, hogy kifizetted az órabérét.

2014. aug. 2. 18:26
 14/35 anonim ***** válasza:
49%

Még egy gondolat

"Ki ért azzal a természeti törvénnyel egyet..."

Teljesen mindegy, hogy egyetértek e vele, ha természeti törvény, és így működik és kész :)

Ha nem értek egyet, és figyelmen kívül hagyom maximum nem fogom érteni, hogy "miért nem működik az élet" körülöttem.

Működik az, csak én leszek korlátolt :)

2014. aug. 2. 18:28
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
13-as: Jah, azt bírom, hogy annyi eszük sincs ezeknek a magyar jóemböröknek, hogy rájöjjenek, hogy ott is csak a gazdagok tudnak eltartani több feleséget több gyerekkel, mert a hagyomány előírja, hogy ha mittudomén egy táskát vesz az egyiknek akkor ugyanolyan értékben kell venni a többinek is. Tehát az átlagos csórómagyar pasheeee labdába se tudna rúgni, hogy neki még több feleség kell. A nők helyzetét felesleges ecsetelni, szerintem nem hatja meg őket.
2014. aug. 2. 18:31
 16/35 anonim ***** válasza:
14-es: Az hogy értem, még nem jelenti azt, hogy részt akarok benne venni, vagy helyeslem. Csak annyit jelent, hogy értem a mechanizmust.
2014. aug. 2. 18:32
 17/35 anonim ***** válasza:
49%

Erről beszélek. Totálisan lényegtelen, hogy az egyed egyetért e vele, részt fog venni benne ha akarja ha nem.

Maximum úgy, hogy "miért nem működik úgy az élet ahogy én mondom".

A világ működik, az egyén akarata nem sokat ér.

2014. aug. 2. 18:33
 18/35 anonim ***** válasza:
17-es: Van egy olyan fogalom, hogy opting out, nem tudom hirtelen magyarul visszaadni, de lényegében arról van szó, hogy a dezilluzionáltságból kifolyólag teljesen kizárja magát az ember az ismerkedésből, a párkapcsolatokból. Ez inkább férfiakra jellemző a nemi szerepek miatt, de pl. én is nagyon közel állok hozzá nőként, hogy meghozzám ezt a döntést.
2014. aug. 2. 18:37
 19/35 anonim ***** válasza:

Evolúciós szempontból tekintve tehát "nem szaporodsz" (önként) és ezzel részéről meg van oldva. :)

Az másik kérdés, hogy nekünk már van lombikbébi programunk :DDDD

2014. aug. 2. 18:40
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a véleményem, hogy ez csak duma, kifogásgyártás. Belemagyarázni sok mindent lehet, de teljesen felesleges. A nő, és a férfi nem két különböző faj. Mindkettő ember. A hűség pedig elvi kérdés, emberség, és döntés kérdése. Aki hűtlen, az nem szereti, nem tiszteli, és megalázza a társát. Pont.
2014. aug. 2. 18:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!