Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hittem túl vagyok rajta, de nagyot tévedtem. Szerintetek jó döntést hozok?
Nagyon nehéz helyzetben vagy...
Ha már adtál egy esélyt, így tulajdonképpen már nem tartozol neki semmivel. Sőt, talán magaddal is azzal teszel jót, ha túl lépsz ezen. 6 évet viszont nem olyan könnyű elengedni. Ne várd, hogy könnyen fog menni vagy hogy fájdalom mentes lesz.
Azt tanácsolom, hogy gondold át jól.
Ha az eszed szerint ez az egyetlen jó döntés akkor kövesd. Mindig azt mondom (gyakran saját magamnak is) hogy az eszünk sosem akar nekünk rosszat. Még ha szenvedünk is tőle, hosszútávon ezzel teszünk magunknak jót.
Viszont, ha már az a kérdés jár a fejedben, hogy mi lenne ha... akkor sokáig fog még ez a gondolat gyötörni. Megteheted hogy adsz neki még egy esélyt (ha elég erősnek érzed magad hozzá) és ha megint elszúrja, tényleg nem lesznek többé aggályaid.
Így tehát, ha úgy érzed van még erőd, hogy megbízz benne még egyszer utoljára, akkor adj egy utolsó esélyt, viszont ha nem, akkor ne aggódj, jól döntesz ha nem mész vissza hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!