Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jutott eszembe most a volt párom?
Figyelt kérdés
6 éve nem is tudok róla semmit... Lényegében tini szerelem volt és le se feküdtünk egymással. Azóta volt több kapcsolatom, komolyak és futók is. Aztán ma bumm elkezdett hiányozni. Elolvastam a régi emailezgetéseinket, megnéztem a képeinket és hiányzik... Holott párom van akit szeretek.
F24
2014. júl. 31. 22:15
1/3 anonim válasza:
Néha van ilyen, hogy valaki a múltból csak úgy előjön. Biztosan mély nyomot hagyott benned, talán ő volt az első?
Nekem is van egy férfi, akit mindössze egy napig ismertem, a végén csókolóztunk, és még most is sokszor eszembe jut, pedig már hét éve... :/ És nekem is volt nem egy kapcsolatom azóta...
2/3 A kérdező kommentje:
Nem az első volt, de talán külsőre a legszebb és belsöre a legártatlanabb... Köszönöm a válaszod.
2014. júl. 31. 22:38
3/3 anonim válasza:
Szerintem keresd meg, írj neki! :) Van ilyen... Nem tudom, mennyire hiszel a tudatalattiban, meg hasonlókban, de lehet, Neki is eszébe jutottál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!