Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mi legyen? Azt hittem ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi legyen? Azt hittem ez majd segít, de csak minden bonyolultabb lett.

Figyelt kérdés
A helyzetem a következő: kb. egy hónapja lett vége egy hosszú kapcsolatomnak /6év/. Én szakitottam, mivel megtudtam pár szép dolgot a volt páromról és elegem lett, úgy gondoltam nem ezt érdemlem és hogy nem becsül eléggé, már fél éve vergődött a kapcsolatunk sajnos. Akkor úgy éreztem, mintha friss oxigénhez jutnék, élveztem a szingliséget, azt, hogy a férfiak bókolnak satöbbi. Teljesen jól voltam, ritkán is jutott eszembe az ex, úgy éreztem erre van szükségem. Ezt követően belementem egy egyéjszakás kalandba egy régi ismerősömmel, akivel régóta barátkoztunk. Úgy éreztem miért ne tehetném meg, 6 évig hűséges voltam plussz vonzódtunk is egyméshoz nagyon. Az egy éjszakából lett több alkalom is, sőt, romantikázás, csókok, közös kirándulás, tehát valahogy elkanyarodtunk attól, hogy csak szex és semmi több. Eddig nem nagyon akartam bevallani magamnak sem, de nagyon megtetszett nekem ez a férfi, viszont nem tudok kiigazodni rajta. Múltkor még rózsaszálat kaptam tőle meg telefon hivásokat, jó reggelt-jó éjt sms-eket, most meg alig keres, más lett. Igaz, hogy mondtam neki olyat pár hete, hogy én nem akarok szerelmes lenni,de ha igy udvarol folyton akkor "rossz" vége lesz. Erre azt válaszolta, hogy majd vigyázunk. Viszont utána is udvarolt még jócskán, csak a tegnapi találkánk után nem keresett, szóval nem értem miért pont tegnaptól nem keres. Bevallom, hogy magam sem tudom mit akarok, eddig nem akartam, hogy érzelmeket vigyünk bele, de hiányzik az, ami köztünk volt eddig. Arra jutottam, hogy nem akar tőlem semmi komolyabbat, csak magának akarta bizonyitani, hogy még mindig tud hóditani, mivel már rég volt kapcsolata. Kicsit megbántam igy utólag, hogy úgymond felkináltam magam, de olyan köztünk a kémia, hogy eszméletlen, nem tudtam ellenállni. Azt hiszem most az lenne a legjobb, ha közölném vele, hogy jó volt vele, de én ezt a szexkapcsolatot tovább nem akarom folytatni, mert én nagyon megkedveltem őt, sokat gondoltam rá, vágytam a társaságára és úgy érzem, hogy ő nem érez semmi különösebbet, ezért zárjuk le ezt a dolgot, mig nem lesz nagy koppanás. Szerintetek is le kellene ezt zárnom? Vagy most engedjek folyton a csábitásnak és figyeljem, hátha ő is kötődik érzelmileg, csak rosszul gondolom? Vagy kérdezzek rá?Nem igazán merek rákérdezni, talán mert félek a választól... Tegnap irtam neki, hogy jó lenne találkoznunk, mert beszélnünk kéne, de mintha meg sem hallotta volna, nem volt reakció. Mellesleg régebben, mikor még az exem irogatott mindig ideges lett és mondta, hogy töröljem már le végre plussz hogy egyenlőre tilosak az érzelmek...
2014. júl. 31. 14:02
 1/3 anonim ***** válasza:

szerintem beszélj vele, akkor is ha félsz a választól

őszintén mondd el neki azt amit ide is leírtál

2014. júl. 31. 14:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a hajó elment, legalábbis az én tapasztalataimból kiindulva.
2014. júl. 31. 14:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem is beszélj vele mindenképp. Amiket írtál, az alapján ő is érez valamit. Talán nem is keveset. Azt nem írtad, hogy pont tegnap mi történt, de lehet az bántja, hogy közölted, hogy te nem akarsz szerelmet, ő viszont szeret.

De lehet pont fordítva van, hogy bízott benne, hogy nem fogsz kötődni, és most tessék... Ezt csak ti tudjátok.

Mindenképp beszélj vele, mondj el neki mindent. Vagy inkább kezd óvatosan, aztán a reakciójától függően folytatod (ezt úgy értem, hogy nekem is volt már olyan h beleszerettem a szexpartnerembe, viszont mivel tudtam, hogy ez nem kölcsönös, így nem mondtam el neki, sőt volt hogy le is tagadtam- csak azért hogy ne veszítsem el :( ) De a te helyzeted ennél bíztatóbban hangzik :)

2014. júl. 31. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!