Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sok a 10 év korkülönbség? A lány 18 a fiu 28

Figyelt kérdés
2014. júl. 30. 23:09
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
0%

Ámen! Kicsi retardáltak, nyaljátok csak egymás fenekét, én meg élvezem az életem, amiben nincs hiányom semmire :)

Csóközön!

2014. júl. 31. 15:17
 32/52 anonim ***** válasza:
Hajrá ribikém élvezd amíg tudod. kész csókom. ;)
2014. júl. 31. 15:18
 33/52 anonim ***** válasza:
54%

Külön érdekes hogy az illető szerintem direkt választotta hogy a logikát száműzi az életéből mert el kell csitítania azt a súlyos kognitív disszonanciát amit okozhat neki hogy olyat teszi ami társadalmilag teljesen elítélendő.

Továbbá az hogy nem képes semmilyen információt a lehető legalapabb szintnél jobban interpretálni megerősíti hogy a lehetséges új információt szimplán tagadja, ami megerősítené hogy akivel beszélek az súlyosan hülye.

Azt is észrevettem hogy minden amit ír érzelemmel teli, a millió kérdő meg felkiáltó jel szinte csöpög az indulattól, ami megint csak szellemileg elmaradott emberekre jellemző.

Ha mindezt összeadjuk teljesen elképzelhető egy ilyen végletekig beteges kapcsolat két ember között, és sajnálatos hogy a mai világban az ilyet tolerálni kell és hogy nem büntethető, legrosszabb hogy még gyereket is nemzettek akinek két ennyire aberrált ember sosem fog egészséges hátteret biztosítani, magyarul a deviáns viselkedésük immáron egy teljesen ártatlan emberi életet is tönkre tett.

Kedves 60%, ha már mindenképpen folytatni akarod ezt az undorító dolgot amit te az életednek nevezel akkor legalább tedd olyan helyen ahol másnak rajtatok kívül nem ártasz.

És ezentúl lefordítom amit írok szellemileg visszamaradottra is.

Nem tudtam hogy mennyi idős a gyerek, mert sose volt erről információ megadva, viszont feltételeztem hogy mivel a párkapcsolatotok nemi együttléttel jár, így a 28 éves férfi szexelt egy fele annyi idős lánnyal, ami mindenképpen pedofília, és azért tettem hozzá hogy "teherbe vágta" mert a védekezés semmivel nem teszi jobbá a tényt hogy ami történt az büntetendő, szóval csak egy sűrített eufemizmus volt arra hogy fajtalankodás történt felnőtt ember és gyerek között.

A továbbiakban javaslom pszichológus minél előbbi megkeresését, és a gyermek örökbe adását.

2014. júl. 31. 15:23
 34/52 anonim ***** válasza:
0%
Köszi Pálinkafa! Igyekszem mielőbb megfogadni a tanácsaidat :D
2014. júl. 31. 15:25
 35/52 anonim ***** válasza:

Helyes, ajánlani tudom továbbá az életének minél előbbi eldobását amiért ezzel a szartengerrel ami itt megjelent az időmet rabolta :)

Köszönöm és további szép napot!

2014. júl. 31. 15:27
 36/52 anonim ***** válasza:
0%
Amint az időm engedi kiugrok az ablakon, de előbb még elmegyek a Férjemmel Tenerifére nyaralni, ha már lefoglaltuk a szállást :)
2014. júl. 31. 15:29
 37/52 anonim ***** válasza:
Tudtam hogy pénzhajhász ribizli vagy. :P
2014. júl. 31. 15:31
 38/52 anonim ***** válasza:
Hehehehe vicces pont Tenerife ott már voltam én is anélkül hogy szopnom kellett volna a kiutazás áráért.
2014. júl. 31. 15:32
 39/52 anonim ***** válasza:

Érdekes, irigy emberek ilyesmiket még nem mondtak nekem, ez új még számomra is :)

De azért akkora ribizli még sem lehetek ha 9 éve ugyanazzal az emberrel vagyok :D

2014. júl. 31. 15:33
 40/52 anonim ***** válasza:

Mutass már egy embert aki irigy rád itt.

Undorító vagy, és éppen megpróbálnánk elérni hogy ezt felfogd.

2014. júl. 31. 15:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!