Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(nem) szex-barátság-szerelem?
Figyelt kérdés
Volt egy srác, aki többször is fel akart vinni, egy-egy éjszakára. Nem hagytam sose. De a flört megvolt. Legjobb barátok lettünk, én szerelmes. De olyannyira barátok, hogy már olyan csajokról beszél nekem, akiket barátnőnek akar. Nem tudom hogy jutottunk ide. Mindent elrontottam? 24 l2014. júl. 30. 21:57
1/4 anonim válasza:
Még nem. Esetleg adj neki egy esélyt, mondd meg neki, hogy ha van kedve elmehetnétek valahova.
2/4 anonim válasza:
Tölts magadba némi üzemanyagot, ránts be az agyad, majd gondolkodj el ezeken:
- "Legjobb barátok lettünk"
- "olyan csajokról beszél nekem, akiket barátnőnek akar"
Miután a megoldáskereső algoritmus lefutott, rájöhetsz, hogy mégis kinek mondja el, ha nem a legjobb barátjának?
4/4 anonim válasza:
egy frászt még semmi nincs vesve. ha bejöttél neki vagy szerelmes volt beléd az nem múlik el nyomtalanul. ha nincs még csaja akkor kezd el felé küldeni a jeleket hogy részedről MOSTMáR több is lehetne barátságnál. 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!