Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha várok a szexre?
21 éves vagyok, együtt vagyok nemrég óta (kb 3 hete) egy 22 éves sráccal, de én mondtam neki, hogy nem akarom elkapkodni a szexet.
Azt mondta megérti, nem zavarja.
Azért nem akarok vele lefeküdni ilyen hamar, mert nem akarom, hogy könnyűvérűnek nézzen, akit csak úgy megkaphat idő nélkül, és elkönyvelje ezt.
Normális a felfogásom, vagy úgy kellene vennem, hogy nem vagyunk már 16 évesek és miért ne ?
Naptár szerint akarsz szexet időzíteni, hogy ő ne legyen esetleg előítéletes?
Nem látom ebben a szerelemet, a tomboló érzelmeket a vágyat, őt és téged. Három hetet látok, amiből lesz 8-10-12-n... és egy esetleges el sem hangzott előítéletet.
TI és a kapcsolatotok ebben hol van?
Ha ezt megválaszolod magadnak, nem lesz szükséged a tanácsunkra :)
Nem vagyok olyan, aki 3 hét után odaadja magát teljesen.
Lehet én vagyok a maradi, de az előző barátommal 2 hónap után feküdtem le, és együtt voltunk 3 évig, és nem volt ebből probléma.
Nem naptár szerint időzítek, de nem akarok olyan lenni a szemében, akit könnyen megkaphat. :)
Nem játszom meg, de világéletemben konzervatív voltam, nem szeretek mindenbe egyből a közepébe csapni.. kivárom a megfelelő alkalmat.. :)
Igazad van utolsó egyébként!
Csak a mai világban túl köbbyűvérűnek nézik azt, aki könnyen adja magát..
Látom megvan a kis gondolat köröd amiben "tudod kergetni a farkadat".
Én amondó vagyok, hogy felnőtt nő vagy, nemi élettel. Ha előítéletek és "biztos majd azt gondolja,hogy..." alapon intézed a szerelmi életedet akkor nem azért nem lesz ebből 3-5 év vagy örökkévalóság mert lefeküdtél vele a második héten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!