Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Magányosnak érzem magam, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magányosnak érzem magam, nem kellek senkinek? Mit csináljak? A legszívesebben meghalnék.

Figyelt kérdés
Annyira elegem van az èletemből meg akarok halni. Sokat vagyok itthon, internetezem, filmeket nézek. A fiúkban csalódtam. Mindig átvertek, soha senkinek nem voltsm még elèg jó. Hiába vagyok kedves, aranyos még se vagyok jó senkinek. Magamban keresem a hibákat. Rossz tulajdonságom hogy csendes, hallgatag vagyok. Egész nyáron ki se mozdultam sehova, nem voltam még nyaralni se.
2014. júl. 30. 15:53
1 2
 11/15 anonim válasza:
Gondolom mit érzel... velem is naggyábol ez van... sose voltolyan kapcsolatom, ahol a lány is szeretett engem... lényegében csak barátaim vannak... pedig kedves fiu vagyok meg nem vagyok s3ggfej meg ilyenek... de mondjuk csak 14 vagyok, de akkkor is szarul esik, h még senki sem szeretett...
2014. júl. 30. 19:25
 12/15 anonim ***** válasza:

A csendes és hallgatag tulajdonságod valóban nem túl jó. Hogyan ismerhetnének meg téged mások, ha nem mozdulsz ki, vagy ha mégis, akkor se adsz esélyt senkinek? Nyitottnak kell lenni, hogy lássák rajtad, hogy "szabad kezdeményezni".

Egy önbizalomhiányos ember általában senkinek sem nyeri el a tetszését. Nem akarsz elkezdeni valami sportot? Vagy első lépésként csak úgy sétálgatni? Én is sétálgattam már nem egyszer egyedül, semmi rossz nem volt benne, kiszellőzteti a buta gondolatokat. Ne lógasd az orrod, tényleg nem szimpatikus, és neked se jó hosszú távon, látod. Ha nem jársz suliba, akkor mondjuk miért nem dolgozol?

2014. júl. 30. 19:54
 13/15 anonim ***** válasza:

Ne akarj meghalni, még fiatal vagy. Itt van nyár közepe (mégha most zivatar is van) de hétvégére jó idő lesz. Tessèk el menni strandra; a Balatonra. Vagy valahova kirándulni.

Ne a divat majmok után rohangálj, és akkor kevesebb csalódás ér. Egy normális srácnak aranyat érnek a kedves/aranyos lányok.

2014. júl. 30. 22:52
 14/15 A kérdező kommentje:
Mégis kivel mennék a Balatonra. Nincsenek barátaim.
2014. júl. 30. 22:53
 15/15 anonim ***** válasza:

Voltál már orvosnál? Depressziós vagy és magad alatt vagy, mivel nincs jövőképed. A megoldás az lenne, hogy keress egy hobbit, de sejtem, hogy hogy érzed magad, így gondolom nem fog menni.

Próbálj meg valakivel beszélgetni, ismerőssel vagy baráttal és hátha kapsz egy kis löketet ahhoz, hogy megindulj valamerre. Ha pedig nem jársz egyetemre, menj el dolgozni és hidd el, jobb lesz.

Ha nem megy, akkor pedig pszichológus.

2014. júl. 30. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!