Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy így lesz?
Figyelt kérdés
Volt egy barátom igaz hogy titokba csak 1 hónapig voltunk együtt de nagyon megszerettük egymást soha senkit nem szerettünk annyira mint egymást 15 évesek vagyunk sajnos szakítanunk kellett nem miatta és nem is miattam egyszerűn az én családomnak nem tetszett pedig nem is ismerték 2 szót szót nem beszéltek vele...nm ment a titkolózás mert tudtuk ha lebukunk nagy baj lesz ezért otthon elmondtam tudtam hogy mit fognak mondani de muszáj volt mert tudták hogy találkozgatok vele és azt mondták hogy nagyon drasztikusan fognak eljárni ha megtudják hogy még mindig tartom vele a kapcsolatot sokszor próbáltam otthon beszélni a szüleimmel hogy legalább ismerjék meg de nem és eltiltottak tőle megkértek hogy mindent zárjak le vele még barátilag se...nagyon fájt nekem is és neki is de el kellett fogadjuk és most úgy van hogy 18 éves korunkig várunk egymásra még van 2év 11 hónap akármennyire furcsán hangzik úgy beszéltük meg hogy lehet mindegyikünknek kapcsolata meg ilyenek de mi mindig együtt maradunk így titkon nem fogunk találkozgatni de kitartunk egymás mellett tudom gyerekes és még 3 év szinte és azt is tudom hogy ezt most érezzük így de később ha lesz más akkor lehet hogy jobban megszeretjük még akkor is ha most úgy gondoljuk hogy nem lesz még egy akit ennyire fogunk szeretni de lehetséges hogy kitart mellettem?? mert én képes vagyok rá 3 évet várni egy kapcsolatra mert úgy érezzük mind2-en hogy ő az igazi ha tényleg szeretjük egymást menni fog ???2014. júl. 30. 08:32
1/1 anonim válasza:
Jajj te! Ne legyél hülye. :)
Ha lesz pasid neki csaja. Lese fogjátok szarni egymást. :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!