Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan emberrel járni akivel nem képzelitek a jövőtöket de szeretitek?
ha szerelmesek vagytok, akkor elvileg olyan, aki mellett kikötnétek...
nem értem, akivel nem akarsz közös jövőt, az nem a szerelmed, szerintem
Most komolyan, nézz már körül wazzeg... :-)
Látsz Te egyetlenegy olyan kapcsolatot is, ahol az emberek kikötnek egymás mellett örökre? :-)
Remélem csak megjátszátok a hülyét! :-)
Az emberek csak qrnak egymással, csak ezt nem szabad ilyen nyiltan elmondani, mert akkor nem qrhatnának egymással... :-)
Igaz mondó:
Azt hittem megmondod a frankót, de a te elméleted is erősen el van ferdítve.
Az igaz, hogy a modern kapcsolatok többsége nem tart örökké, van, aki 5-6 kapcsolaton túl van mire megházasodik, de túlzás "Csak kúrunk" szintre lealacsonyítani ezeket a kapcsolatokat.
Kérdező: Igen, összejönnék olyan nővel, akivel nem tudom elképzelni a házasságot, és a terveink sem egyeznek a jövővel kapcsolatban. Fiatal vagyok, nem kell sietnem a házassággal. Nem életre szóló párt keresek, úgyse találnék. Nekem elég, ha boldog vagyok, és viszonozzák a szerelmem egy kapcsolatban. Így vagy úgy, minden kapcsolat véget ér egyszer...
Nem.
Nem rabolnám egymás idejét.
Nézek ki annyira jól, hogy egy dugást bármelyik buliban összeszedek, meg régebben is voltak csak dugópartnereim.
Egy másik embert átverni hosszútávon pedig patkányság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!