Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit választanál költözéssel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit választanál költözéssel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Ezek a megoldások lennének.

1. A párom szüleihez költözni (ahol már laktam 1,5 évet,de életemben nem éreztem magam sehol olyan rosszul mint ott).

2. Hazaköltözni a szüleimhez,viszont a párom nem jön velem.

3. Albérletbe költözni (a párom ezt ellenzi,mert ő úgy van vele nem költözik olyan helyre ahol másnak fizet,és másnak újítsa fel a házát.

7 éves kapcsolatról van szó. 1 hetünk van eldönteni,én már mondtam a páromnak,hogy én nem fogok a szüleihez költözni. Azt mondta ő pedig nem költözik albérletbe. Mondtam neki,hogy akkor én hazaköltözöm a szüleimhez. És erre a válasza az volt,hogy ha így döntöttem akkor menjek. A szülei is tudják már,hogy így döntöttem.

2014. júl. 29. 12:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
biztos ami biztos, megkérdezed mégegyszer is?
2014. júl. 29. 14:25
 12/12 anonim válasza:

Elképesztő, hogy egy 28 éves férfi nem tud az anyja nélkül élni. Szerintem nyugodtan költözz el egyedül, vagy barátokkal albérletbe, elég nagylány vagy. Aztán majd meglátod, hogy hogy alakul a dolog. Ha valaki komoly párkapcsolatot akar, alapvető, hogy le kell válnia a szüleiről, és a saját lábára kell állni, különben komolytalan az egész, ahogy mások is írták.

Ez rád is vonatkozik. 25 évesen ideje elköltöznöd otthonról, és ehhez nincs szükséged egy pasira. Felnőtt, önálló ember ember vagy. Legyél rá büszke.

2014. aug. 1. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!