Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazságos, hogy egy 27 éves fiatalembernek sosem lesz párkapcsolata?
Figyelt kérdés
Mintha utalna mindenki,úgy érzem.Régen duci voltam,nem kellettem a lányoknak.Le fogytam sokat,de a flörtnél nem jutok tovább.....A másik meg,hogy 15-16 éves csajokról álmodozom.Es bánt,hogy ki maradtam abból a korszakból,hogy ilyen fiatal csajokkal legyek....Kur.va nagy fajdalom van bennem.Ilyenkor mit lehet tenni? :/2014. júl. 28. 21:01
11/25 A kérdező kommentje:
ma 21:07 Uralni?
A szex utáni vágy felek belevisz majd valami hülyeségbe :s
2014. júl. 28. 21:09
12/25 A kérdező kommentje:
ma 21:08....koszi :)
2014. júl. 28. 21:09
13/25 anonim válasza:
Mondhatni ez a jövő. Egyre több a magányos ember.
Ugyanakkor egyre több az azonosított pszichopata is.
A környezet megváltozott, mi meg alkalmazkodunk.
14/25 A kérdező kommentje:
psyho meg nem vagyok :) csak letört.De tenyleg sok a beteg ember manapság!
2014. júl. 28. 21:17
15/25 anonim válasza:
3-as vagyok.Igen uralni az érzéseket.
Énis kíváncsi vagyok a szexre,de vissza tudom magam fogni,és a kanosságomat is.
16/25 anonim válasza:
Beszélgess lányokkal, alakíts ki kapcsolatot. Mutasd meg a jó tulajdonságaidat. És ne bántsd magad! Először a fájdalmadat kell elhagynod, és elfogadni a helyzetet. Aztán építkezni.
28/L
17/25 A kérdező kommentje:
ma 21:17 Hogyan??? Megmondanád?
2014. júl. 28. 21:18
18/25 A kérdező kommentje:
ma 21:18
Beszelgettem csajokkal neten.Mindbe szerelmes lettem :/
2014. júl. 28. 21:19
19/25 anonim válasza:
Tessék, itt a 28 éves csaj, írj rá, és beszélgessetek :D probléma megoldva.
20/25 anonim válasza:
De kis vicces vagy 19es, de írhatsz ha gondolod :)
28/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!