Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiket szeretnek jobban a fiúk? Az okos vagy a butácska lányokat?
hát tőlem aztán nézhet ki akármilyen jól egy csaj ha síkhülye :D
szóval ha nem csak egy éjszakára kell a fiúnak a lány akkor igenis számít hogy ne legyen IQ mentes :D
A segghülye az jó egy éjszakásnak, másnak nem.
Akinek már van valamennyi esze, az hosszútávra ideális.
utolsó válaszolónak külön köszi :)
csak azért kérdeztem, mert én nem vagyok egy hűdenagy bombázó, viszont intelligensnek, műveltnek és tájékozottnak tartom magam, és ezt már mások is megerősítették. viszont sokszor szembesültem azzal, hogy volt egy intelligens, jó humorú srác, akivel el tudtam volna képzelni többet is, és egész jó elbeszélgettünk, viszont gyorsan kiderült, ő inkább a kifejezetten jó csajokra bukik. tehát nem jöhettem szóba nála.
amúgymeg gyakran tapasztalom azt, hogy minél nagyobb tapló a pasi, annál nagyobb az önbizalma, és olyan csajokra képes ráhajtani, akik képest ő béka feneke alatt sincs...
persze, sokan mondják, h buta csak csaj egyéjszakásnak jó, de nagyon sok buta lányt ismerek, akinek már több éve van pasija... na, ezek nem tudom mit esznek rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!