Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok miért ilyen bonyolultak?
Pár hete jóba vagyok egy lánnyal,tetszik nekem és ő is ugyanígy érez...
De nem értem miért van az hogy a lányok többsége megvárja még a pasi ir?
Jolvan tudom a fiúnak kell kezdeményezni meg minden..de jól esne ha ő irna nekem vagy hivna fel.
Egyszerüen nem értem,és nem ez az első alkalom.
Nekem is hasonlóan mennek a dolgok. Azt várja, hogy te kezdeményezz. A lányok már csak ilyenek. Attól még valószínű, hogy szeret. De ki hogy látja. Viszont ha neked nem tetszik, hogy mindig neked kell először írni, akkor mondd neki. Nálam működött.
Egyébként az alapkérdésre válaszolva:
Képzeld el, hogy az agyunk programok, és algoritmusok összessége, mint a számítógépek operációs rendszere. Most pedig képzeld el, hogy a problémamegoldáshoz nagyon sok változó szükséges. Mindenkiben más mennyiségű változó fér el. A lányokban általában több van, és ez még nem baj, de néha akkor is dolgoznak, mikor nem kéne (mármint a változók), így a csajok viselkedése is változó, és mivel náluk a legtöbb változó random, nem pedig előre megadott, így random viselkednek. Remélem, hogy segítettem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!