Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyivel jobbak átlagban a ducik a párkapcsolatban?
Ez nem igaz! Molettként cáfolni is tudom.
Volt olyan szintén molett női ismerősöm, hogy kb. egy egész iskola gyűlölte, olyan szinten beképzelt p˘!csa volt!
Azt a nőt csak a halálos ellenségeimnek kívánnám!
Tehát szerintem a kövérség csak egy a befolyásoló tényezőből! De önmagában nem meghatározó.
Egy kövér tudja, hogy kevesebbet engedhet meg magának, mert kevesen találják vonzónak. Ezért tudja, ha elhagynád akkor lehetetlen lenne neki még egy olyan magas értékű férfit találni, mint te.
Ezért sokat nyújt neked, hogy ne akard elhagyni semmiképpen. Ez arra is utalhat, hogy neked sokkal nagyobb a párkapcsolati piaci (szexpiaci, randipiaci, stb.) értéked, mint neki.
Mégis mennyi kérdés van itt arról, hogy bepróbálkoztak a kövér lánynál és mégis elküldték!
Én teljesen más megvilágításba látom az egész kérdéskört. Mivel a piaci értékem "nem túl magas" így valóban sokból nem válogathatok... viszont a piaci érték nagyon torz, manapság igen csak eltolódott a szépség/külsőségek felé... és én magamból kiindulva tudom azt, hogy önmagában tehát az, hogy valakinek milyen a piaci értéke nem egyenlő azzal, hogy én mennyire leszek vele boldog. Sokra megyek egy fehérnemű modellel, ha jellemre nem passzolunk! És ilyet férfit még magam mellett is tartani öngyilkosság!
Az már régen rossz, ha valaki csak azért küzd a párjáért, mert végre egy Don Juan döntögetheti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!