Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, miért van az, hogy ha dobtok egy lányt, csak hónapok múlva jöttök rá, hogy mégis szeretitek?
Hát, én úgy vagyok/voltam, hogy ha szeretek valakit és összejöttem vele, már nem is kell annyira... Aztán ha szakítunk megint rájövök hogy én nagyon is szeretek. Úgylátszik mindig az kell, ami éppen nincs :(
16/f
Hat ez eleg bonyolult. Sajnos en is voltam hasonlo helyzetben. Ez talan azert van, mert mikor jarsz valakivel nem tudod annyira ertekelni, mert a tied. Es egy ido utan cask azt latod, h mi a rossz benne, a jokat nem veszed eszre annyira. S ilyenkor kezdesz el gondolkodni azon, h massal nem lenne-e jobb, es lehet, h epp kozben beugrik az eletedbe egy olyan casj, akit nem ismersz elegge, es azt hiszed, h o jobb a mostaninal, ezert szakitasz a mostanival. Osszejossz az ujjal, s mikor megismered, kiderul, h nem epp olyan jo, mint a regi, ezert akkor altalaban visszaternek a regihez, de akkor mar jobban tudjak ertekelni, es latjak minden jo tulajdonsagat is. Szoval ez megtortent velem, sajnos, uh innen tudom ilyen jol. (En szakitottam baratnommel, s sajnos meg most is szegyenlem amit tettem, mert nagyon szeretem)
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!