Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz hogy a lányok átlagosan butábbak mint a fiúk? Példa a sakkban (ami szimplán elmejáték) külön ffi és női bajnokság van. És ez a párkapcsolatok terén hogyan jelentkezik?
Pálinkafa hálistennek tisztába van vele hogy amit csinál az objektív kritika és nem esztelen gyűlölet beszéld, amivel sikeresen kibújik a szó definíciója alól, bár fölöslegesen teszi, hiszen ha minden ember aki gyűlöl valamit buta akkor földön nem marad okos ember hiszen ez egy univerzális érzés, valamivel kapcsolatban ami szerintünk nem jó úgy ahogy az van.
65% egyedül élni azt jelenti hogy veled ellentétben nem anyámon élősködök, de külön figyelemre méltó hogy ennyire gyűlölsz engem, ha igaz amit 27 mond akkor te vagy a legnagyobb ökör a bolygón.
És mivel szerinted trash vagyok, és hülye, és én spec nem értek egyet 27-el így ez rád elég rosz fényt vet rád hmm
( ͡° ͜ʖ ͡°)
De nem ér hogy mindenki elás azzal hogy pszichopata vagyok, nem bántok senkit mégis mindenki a nyakamba varrja ¯\_(ツ)_/¯
Esküszöm már majdnem szinte zavar..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!