Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat tőlem egy 38 éves "házas" meleg férfi?
Egy szaunában találkoztunk, már az első pillanatban megfogott benne valami mikor megláttam, és a szimpátia kiderült, kölcsönös. Végül aztán volt szex, ami talán a legjobb volt az összes eddigi közül. Aztán mondta hogy tartsuk a kapcsolatot, szóval bejelölt facebook-on. Ott viszont megláttam, hogy van egy élettársa. Nyilván ha nem akarta volna hogy megtudjam, akkor nem jelöl be ismerősnek. Ezek szerint nyitott párkapcsolatban él ezzel a férfivel? Már csak ilyen a szerencsém, rég éreztem már ehhez hasonlót bárki iránt is, erre tessék. :D
22/f
Igen, lehetséges, hogy az illető poliamori. Kérdezd meg, hogy a párja tud rólatok? Ha igent mond, akkor kérd meg, hogy ismertessen össze a párjával. Ha ere nemet mond, hazudik, ha örül neki, igent mond, akkor tényleg poliamori.
Sok sikert!
Hányok attól, hogy a legtöbb meleg hogy áll hozzá a párkapcsolat témához (és itt most nem rólad beszélek, kérdező...). :/
24F m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!