Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A véleményetekre lennék kíváncsi? (többi lenn)
A munkahelyem előtt elment a barátom,anélkül,higy beköszönt volna (mindig beszokott). Gondoltam,dolga van,majd utána. Fél óra múlva meg is jelent. Mondtam neki,köszönöm,hogy beneztel az előbb...
Erre mondja,hogy azért nem jött be,mert egy ismerősével volt,mint kiderult,csajjal.(elkerülte a figyelmemet a csaj).
Azért nem jött be,mert nem akarta,hogy hisztizzek,hogy féltékeny legyek... De hát így sokkal rosszabb,nem értem,miért nem tudta bemutatni? Akkor nem akadtam volna ki, de így,hogy sumákol...Nagyon rosszul esett...
Mi a véleményetek?
Annyira fáj... Nagyon szeretem, és érzem,hogy ő is,de az ilyen dolgok nagyon rosszul esnek...
A csajnak amúgy van pasija,régről ismerősök.
Köszönöm a normális válaszokat!
1: ha úgy érzed, hogy ő is szeret, akkor ne nyavajogj
1/b: főleg, ha van barátja a csajnak
2: ha valami rosszul esik, en így közöld: "köszönöm,hogy beneztel az előbb", csak szimplán monnd: láttalak, és nem jöttél be, és ez rosszulesett - a kommunikáció a lényeg, az érzéseidet közöld, ne szurkálódj, mert azt nem szeretik a pasik, de a tiszta egyenes kommunikációt igen
3: ha tart attól, hogy féltékeny leszel, valami nem kerek, és nem biztos, hogy nála, valószínűleg a kettes pontommal lehet összefüggésben
1. Elmondta, hogy a csajjal volt. Miközben te nem is tudtál róla. Tehát nem is akart hazudni, félrevezetni.
2. Nincs kettő. Gondolkodj az első ponton.
Kedves 1-es,igazad van,csak nagyon rosszul esett és nem bírtam "kedves" lenni.
Mikor elmegy szórakozni a haverjaival,sose hisztizek,hogy 'ugye nem fogsz megcsalni?"Menjen csak,megbízom benne. Persze félek,de Sosem teszem szóvá,nincsenek féltékenységi rohamaim.
Egy eset volt,de azt ia megbeszéltük.
Nem érzem,hogy okot adtam volna a titkolózásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!