Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A véleményetekre lennék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A véleményetekre lennék kíváncsi? (többi lenn)

Figyelt kérdés

A munkahelyem előtt elment a barátom,anélkül,higy beköszönt volna (mindig beszokott). Gondoltam,dolga van,majd utána. Fél óra múlva meg is jelent. Mondtam neki,köszönöm,hogy beneztel az előbb...

Erre mondja,hogy azért nem jött be,mert egy ismerősével volt,mint kiderult,csajjal.(elkerülte a figyelmemet a csaj).

Azért nem jött be,mert nem akarta,hogy hisztizzek,hogy féltékeny legyek... De hát így sokkal rosszabb,nem értem,miért nem tudta bemutatni? Akkor nem akadtam volna ki, de így,hogy sumákol...Nagyon rosszul esett...

Mi a véleményetek?

Annyira fáj... Nagyon szeretem, és érzem,hogy ő is,de az ilyen dolgok nagyon rosszul esnek...

A csajnak amúgy van pasija,régről ismerősök.

Köszönöm a normális válaszokat!

2014. júl. 26. 17:07
 1/6 anonim ***** válasza:

1: ha úgy érzed, hogy ő is szeret, akkor ne nyavajogj

1/b: főleg, ha van barátja a csajnak

2: ha valami rosszul esik, en így közöld: "köszönöm,hogy beneztel az előbb", csak szimplán monnd: láttalak, és nem jöttél be, és ez rosszulesett - a kommunikáció a lényeg, az érzéseidet közöld, ne szurkálódj, mert azt nem szeretik a pasik, de a tiszta egyenes kommunikációt igen

3: ha tart attól, hogy féltékeny leszel, valami nem kerek, és nem biztos, hogy nála, valószínűleg a kettes pontommal lehet összefüggésben

2014. júl. 26. 17:10
 2/6 anonim ***** válasza:
javítom: en = ne
2014. júl. 26. 17:11
 3/6 anonim ***** válasza:

1. Elmondta, hogy a csajjal volt. Miközben te nem is tudtál róla. Tehát nem is akart hazudni, félrevezetni.

2. Nincs kettő. Gondolkodj az első ponton.

2014. júl. 26. 17:15
 4/6 A kérdező kommentje:

Kedves 1-es,igazad van,csak nagyon rosszul esett és nem bírtam "kedves" lenni.

Mikor elmegy szórakozni a haverjaival,sose hisztizek,hogy 'ugye nem fogsz megcsalni?"Menjen csak,megbízom benne. Persze félek,de Sosem teszem szóvá,nincsenek féltékenységi rohamaim.

Egy eset volt,de azt ia megbeszéltük.

Nem érzem,hogy okot adtam volna a titkolózásra.

2014. júl. 26. 17:22
 5/6 A kérdező kommentje:
Teljesen igazatok van.
2014. júl. 26. 17:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Azzal semmi baj nincs, hogy a lányt nem vitte bemutatni neked, valószínűleg azért mert nem volt olyan fontos személy és nem is tervezi hogy megint összefut vele nem? De hogy mindjárt feltételezi hogy hisztizel és féltékeny leszel, ez az ami egy kicsit bántó. Legalábbis nekem az lenne.
2014. júl. 26. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!